Çölyak hastaları için araştırma komisyonu kuruluyor

Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına ilişkin TBMM Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çölyak hastaları için araştırma komisyonu kuruluyor
10 Mayıs 2017 Çarşamba 09:05

Çölyak hastalarına ilişkin TBMM Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulacak.

Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına Dair Karar, 10 Mayıs 2017 tarihli ve 30062 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

10 Mayıs 2017 ÇARŞAMBA
Resmi Gazete
Sayı : 30062

TBMM KARARI

ÇÖLYAK HASTALIĞININ TEŞHİS AŞAMASININ, SEBEPLERİNİN, SONUÇLARININ 
VE BU HASTALIĞA MARUZ KALANLARA SAĞLANABİLECEK YARDIMLARIN 
ARAŞTIRILARAK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLERİN BELİRLENMESİNE
İLİŞKİN BİR MECLİS ARAŞTIRMASI KOMİSYONU 
KURULMASINA DAİR KARAR

Karar No. 1140                                                                                                 
Karar Tarihi: 04.05.2017

Çölyak hastalığının teşhis aşamasının, sebeplerinin, sonuçlarının ve bu hastalığa maruz kalanlara sağlanabilecek yardımların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesine ilişkin Anayasa’nın 98’inci, İçtüzük’ün 104 ve 105’inci maddeleri uyarınca bir Meclis araştırması açılmasına, bu araştırmayı yapacak Komisyonun 15 üyeden kurulmasına, Komisyonun çalışma süresinin Başkan, Başkanvekili, Sözcü ve Kâtip seçimi tarihinden başlamak üzere 3 ay olmasına ve gerektiğinde Ankara dışında da çalışmasına, Genel Kurulun 04.05.2017 tarihli 88’inci Birleşiminde karar verilmiştir.
 


 

Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına Dair Karar için TIKLAYINIZ.

10 Mayıs 2017 tarihli ve 30062 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.