Bazı Kurumların Dolu Boş Kadrolarında Düzenleme Yapıldı

Bazı kurumların memur kadrolarında düzenlemeler yapıldı. İşte bazı kurumlara ait dolu boş kadroların detayları...

Bazı Kurumların Dolu Boş Kadrolarında Düzenleme Yapıldı
07 Temmuz 2017 Cuma 12:10

Bazı kurumların dolu boş kadrolarında düzenleme yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. 

Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) başta olmak üzere bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait dolu ve boş kadroların sınıf, unvan ve derecelerinde düzenleme yapıldı. SGK, MEB ve İŞKUR'un yanı sıra Maden ve Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Özelleştirme Dairesi Başkanlığı, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Yargıtay Başkanlığına ait memur kadrolarında da değişiklikler yapıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında merkez ve taşra teşkilatında bazı değişiklikler yapıldı. Tekniker, avukat, bakanlık maarif müfettişi ve milli eğitim uzmanı kadrolarının dereceleri değiştirildi. Ayrıca taşra teşkilatında boş bulunan psikolog kadrolarına mühendis, tekniker ve avukat kadroları da eklendi.

Sosyal Güvenlik Kurumu kadrolarında da sosyal güvenlik denetmeni, şef, VHKİ gibi pek çok unvanın kadro derecelerinde değişiklik yapıldı. Ayrıca taşra teşkilatında boş bulunan kadroların unvanlarında da düzenlemeye gidildi.

Türkiye İş Kurumu kadrolarında ise istihdam uzmanı, VHKİ, eğitim uzmanı, memur, şef, muhasebeci, avukat, programcı gibi pek çok unvanın kadro derecelerinde düzenleme yapıldı. Ayrıca merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur kadrolarının unvanlarında da değişikliğe gidildi.

Söz konusu değişikliklerle ilgili karara ve değişiklikleri içeren cetvellere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.