Ankara Üniversitesi'ne ait 2 yönetmelik - 6 Ekim 2018 Cumartesi

Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması ile Onkoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılması, bugünkü 6 Ekim 2018 tarihli ve 30557 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Üniversitesi'ne ait 2 yönetmelik - 6 Ekim 2018 Cumartesi
06 Ekim 2018 Cumartesi 13:30

Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Ankara Üniversitesi Onkoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 6 Ekim 2018 tarihli ve 30557 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Üniversitesinden:

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BEYİN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE
ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 21/5/2009 tarihli ve 27234 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin 9 uncu maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(1) Yönetim Kurulu; Müdür ve Üniversite Yönetim Kurulu tarafından Danışma Kurulu üyeleri arasından önerilen ve Rektör tarafından görevlendirilen toplam dokuz üyeden oluşur. Yönetim Kurulu üyelerinin görev süresi iki yıldır. Süresi bitmeden ayrılan üyelerin yerine kalan sürelerini doldurmak üzere yenileri aynı yöntemle seçilir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Ankara Üniversitesi Rektörü yürütür.

Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

Ankara Üniversitesinden:

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA
MERKEZİ YÖNETMELİĞİNİN YÜRÜRLÜKTEN
KALDIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 14/3/1990 tarihli ve 20461 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ankara Üniversitesi Onkoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Ankara Üniversitesi Rektörü yürütür.

Ankara Üniversitesi Onkoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.

6 Ekim 2018 Tarihli ve 30557 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.