700 sayılı KHK yayımlandı - Uyum KHK'sı Resmi Gazete'de 07 Temmuz 2018

700 sayılı KHK, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı sistemi uyum KHK'sı 7 Temmuz 2018 Resmi Gazete'de açıklandı. Peki 700 sayılı KHK'da ihraç ve iadeler yer alıyor mu? İşte detaylar.

700 sayılı KHK yayımlandı - Uyum KHK'sı Resmi Gazete'de 07 Temmuz 2018
07 Temmuz 2018 Cumartesi 19:20

24 Haziran seçimleri sonrasında yeni sisteme geçiş öncesinde merakla beklenen Uyum KHK'sı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'ne uyum için hazırlanan KHK/700 Anayasada Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyayınlandı. Çok sayıda kanunda değişiklik yapılan yeni KHK'da hangi maddeler yer alıyor. İşte detaylar. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni sisteme uyum için işaret ettiği son KHK Resmi Gazete'de yayınlandı. Bir çok kanunda 218 değişiklik yapan KHK'da önemli düzenlemeleryer alıyor. Aşağıdaki bağlandıdan 700 sayılı KHK'ya ulaşabilirsiniz. 

700 sayılı KHK

700 sayılı Uyum KHK'sının tam metnine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.