692 sayılı KHK ile ihraç edilen emniyet personeli tam isim listesi

692 sayılı KHK ile birlikte Emniyet personel ihraç isim listesi de yayınlandı. Yeni KHK ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 2303 kişi ihraç edildi. İhraç edilen emniyet personelinin tam isim listesi haberimizde...

692 sayılı KHK ile ihraç edilen emniyet personeli tam isim listesi
14 Temmuz 2017 Cuma 23:25

Yeni KHK ile Emniyet'ten 2303 kişi ihraç edildi. OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lar ile çok sayıda kamu personeli görevden ihraç edilmişti. İhraç edilenlere yeni ihraçlar eklendi.

Kamu görevinden ihraç edilenler ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin yer aldığı 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı.

14 Temmuz tarihinde yayınlanan yeni KHK’da Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 2303 kişi ihraç edildi. Peki kimler KHK ile ihraç edildi? Emniyet personel ihraç tam isim listesi 

KHK İLE İHRAÇ EDİLEN EMNİYET PERSONELİ TAM İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.