689 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)

Yeni KHK 29 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayılandı. İki KHK yayımlandı. Biri ile ihraç yapılırken diğer KHK ile de göreve iade edilen personeller oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarda en çok ihraç yapılanların arasında Sağlık Bakanlığı'da yer aldı. 689 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilen personellerin isim listesi (Tam Liste) haberimizde...

689 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)
29 Nisan 2017 Cumartesi 19:51

Beklenen yeni KHK bugünki Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok sayıda kurum ve kuruluşlarda hem personellerin ihracı yapıldı hem de göreve iadeler oldu. 

29 Nisan tarihli Resmi Gazete'deki 689 sayılı KHK ile Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, İçişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri Bakanlığı ile birlikte Sağlık Bakanlığı'nda da çok sayıda ihraç oldu. 689 sayılı KHK için "Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan ve ekli (1) sayılı listede yer alan kişiler kamu görevinden başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın çıkarılmıştır." denildi.

216 Sağlık Bakanlığı personeli ihraç edildi.

689 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilen personellerin isim listesi (Tam Liste) için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.