16 Ağustos 2016 Resmi Gazete

16 Ağustos 2016 tarihli ve 29803 Sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Peki Resmi Gazete'de bugün hangi kararlar var? Adalet ve Çevre Bakanlıklarına kimler atandı? Resmi Gazete'de hangi üniversitelerin yönetmelikleri değişti. 29803 sayılı Resmi Gazete haberimizde.

16 Ağustos 2016 Resmi Gazete
16 Ağustos 2016 Salı 08:15





16 Ağustos 2016 Tarihli ve 29803 Sayılı Resmî Gazete yayımlandı. Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı, Büyükelçi Feridun Hadi Sinirlioğlu’nun Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Olarak Atanması Hakkında Karar,  Adalet ile Çevre ve Şehircilik Bakanlıklarına Ait Atama Kararları ve Etki Liman İşletmeleri Anonim Şirketi Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla İzmir İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar gibi önemli kararlar yer alıyor. 16 Ağustos Resmi Gazete'nin tamamına haberimizden ulaşabilrisiniz.  


YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
BAKANLAR KURULU KARARI

2016/9106    Etki Liman İşletmeleri Anonim Şirketi Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla İzmir İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar
 
ATAMA KARARLARI
2016/9110   Büyükelçi Atamaları Hakkında Karar
2016/9111   Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı, Büyükelçi Feridun Hadi Sinirlioğlu’nun Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Olarak Atanması Hakkında Karar
—  Adalet ile Çevre ve Şehircilik Bakanlıklarına Ait Atama Kararları
 
YÖNETMELİKLER
—  Ahi Evran Üniversitesi Yabancı Dil ve Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
—  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği
—  Kadir Has Üniversitesi Satın Alma ve İhale Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Resmi Gazete için TIKLAYINIZ


Etiketler; #resmi gazete
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.