15 Temmuz 2018 Pazar Tarihli TC Resmi Gazete Kararları

15 Temmuz 2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atama kararları ile 7 adet Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugünkü Resmi Gazete Kararları'nda yer aldı. Resmi Gazete bugün...

15 Temmuz 2018 Pazar Tarihli TC Resmi Gazete Kararları
15 Temmuz 2018 Pazar 09:50

15 Temmuz 2018 tarihli ve 30479 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'de neler var? Resmi Gazete bugün hangi kararları yayımladı?

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atama kararları, Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ile Bakanlıklara Bağlı, İlgili ve İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile İlgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Devlet Denetleme Kurulu Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Millî Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinin Teşkilat ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Savunma Sanayii Başkanlığı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Yüksek Askeri Şûranın Kuruluş ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Milletlerarası Andlaşmaların Onaylanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugünkü 15 Temmuz 2018 Pazar tarihli ve 30479 sayılı TC Resmi Gazete Haberleri'nde yayımlandı.

15 Temmuz 2018 Pazar Tarihli ve 30479 Sayılı TC Resmi Gazete Kararları

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMELERİ

––  Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 4)

––  Devlet Denetleme Kurulu Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 5)

––  Millî Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinin Teşkilat ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 6)

––  Savunma Sanayii Başkanlığı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 7)

––  Yüksek Askeri Şûranın Kuruluş ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 8)

––  Milletlerarası Andlaşmaların Onaylanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 9)

––  Resmî Gazete Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 10)


CUMHURBAŞKANI KARARLARI

––  Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu İkinci Başkanlığına Zekeriya GÖKŞENLİ, Üyeliklerine İbrahim TAN ve Dr. Muhammed Mustafa İZGEÇ’in Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/6)

––  Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine, Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ÇELİK’in Seçilmesine Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/7)

––  Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet HOTAR’ın Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/8)

––  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Akın LEVENT’in Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/9)

––  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğüne, Prof. Dr. Nuri AYDIN’ın Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/10)

––  Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Erol ÖZVAR’ın Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/11)

––  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK’in Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/12)

––  Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN’ın Atanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 2018/13)


GENELGE

––  Bakanlıklara Bağlı, İlgili ve İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile İlgili 2018/1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi


İLÂNLAR
– Yargı İlânları
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri


15 Temmuz 2018 Tarihli ve 30479 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.