1 Eylül 2018 Cumartesi Tarihli TC Resmi Gazete Kararları

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Atam Kararları, MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması ve daha fazlası bugünkü Resmi Gazete Kararları'nda yer aldı. TC Resmi Gazete'de başka neler var? Resmi Gazete bugün...

1 Eylül 2018 Cumartesi Tarihli TC Resmi Gazete Kararları
01 Eylül 2018 Cumartesi 11:00

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'nin bugünkü sayısında neler yer aldı? Resmi Gazete bugün hangi önemli kararları yayımladı? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları, MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması bugünkü T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.

İhracı Kayda Bağlı Mallara İlişkin Tebliğ’de Değişiklik Yapılması, Kâr Payı Avansı Dağıtımı Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılması ile Kişisel Verileri Koruma Kurulu ile İlgili Düzeltme bugünkü 1 Eylül 2018 Cumartesi tarihli ve 30522 sayılı TC Resmi Gazete Haberleri'nde yayımlandı.

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ

––  Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 16)


CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

––  Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere


CUMHURBAŞKANI KARARLARI

––  Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına, Dr. Yasin YILDIZ’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/155)

––  Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve işletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sedat SERT Görevinden Alınmış ve Bu Suretle Boşalan Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Neşe ÇILDIK’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/156)

––  Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı (Karar Sayısı: 2018/157)


YÖNETMELİKLER

––  Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

––  Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik


TEBLİĞLER

––  İhracı Kayda Bağlı Mallara İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: İhracat 2006/7)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (İhracat: 2018/6)

––  Kâr Payı Avansı Dağıtımı Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ


DÜZELTME   Kişisel Verileri Koruma Kurulu ile İlgili


İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

1 Eylül 2018 Tarihli ve 30522 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.