Türkiye Şeker Fabrikaları 250 mühendis alacak

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş 250 mühendis alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

Türkiye Şeker Fabrikaları 250 mühendis alacak
22 Şubat 2017 Çarşamba 00:43

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş, T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından alınan izne istinaden şeker fabrikalarına ve bağlı ziraat bölge şefliklerine 250 mühendis alımı yapılacağını duyurdu.

DPB aracılığıyla yapılan ilana göre, alınacak mühendisler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacağı belirtildi.

Yayımlanan ilana göre, her fabrika kendine ait listeyi bulunduğu İş Kurumu İl Müdürlüğüne gönderecek ve orada ilan edecek. Alımlarla ilgili sözlü sınavlar fabrikanın genel müdürlüğünde yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip ederek İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacak. 

Hangi fabrikaya hangi meslek grubuna göre ve kaç kişi alınacağını gösterir liste aşağıda verilmiştir.





İlanı görebilmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.