Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı

Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, kendi bünyesine katacağı sözleşmeli personeller arıyor. Bugün ilan yayımlayan kurum, az lise mezunu 6 memur alımı yapacak. Başvuru detayları haberimizde...

Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı
02 Mart 2018 Cuma 13:00

Türkiye Hudut Ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu 6 memur alacak. Bu nedenle ilan veren kurum, adaylarda aranan şartları, başvurunun nasıl yapılacağına ve son başvuru tarihine yönelik bilgilendirmede bulundu. 

Adaylar 16 Mart 2018 tarihine kadar başvrularını yapabilecek. Ama başvuru yapabilmesi için aşağıdaki şartlara uygun olması gerekiyor.

Aranan şartlar neler?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suçtan dolayı hapise ya da affa tabi tutulmamak, başvuru yapacak olan erkeklerin askerliğini yapmış olması ya da muaf olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik Araştırması ve Arşiv Soruşturması sonucunun olumlu olması, 35 yaşını doldurmaması istenmektedir. Bu sayılanlar genel şartlardı. Bir de alımı yapılacak olan personele yönelik özel şartlar bulunduruldu. 

Kurum, programcı, tercüman, arşiv uzmanı ve teknisyen  için istenen özel şartları ilandan öğrenebilirsiniz...

İlan için TIKLAYINIZ.  

Başvuru ne zaman, nasıl yapılacak?

Başvuruda bulunmak isteyenler 18 Mart 2018 tarihine kadar istenen belgelerle birlikte "Kemankeş Caddesi Karamustafa Paşa Sokak No:21 Karaköy /İSTANBUL" adresine gidebilecek.

Personellerin çalışacağı görev yerleri şöyle açıklandı:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.