Türkiye Belediyeler Birliği 20 adet daimi personel alacak

DPB tarafından yapılan duyuruya göre, Belediyeler Birliği 20 adet daimi personel alımı gerçekleştirecek. Peki başvurular nereye ve nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

Türkiye Belediyeler Birliği 20 adet daimi personel alacak
17 Mart 2017 Cuma 00:00

DPB tarafından yapılan duyuruya göre, Türkiye Belediyeler Birliği 20 adet daimi sürekli (daimi) işçi statüsünde personel alımı gerçekleştirecek.

Başvurular; talebin ilanından sonra 22-31 Mart 2017 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda “www.iskur.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) Son başvuru tarihi itibariyle ÖSYM tarafından yapılan ve geçerliliği devam eden Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) Lisans Mezunları için KPSS P3, Ön Lisans Mezunları için KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak,
2) Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (erkek adaylar için),
3) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,
4) Yurt içi ve yurt dışı seyahat etmesinde herhangi bir engeli bulunmamak.

Başvurular sonucunda şartları sağlayan adaylardan, KPSS puan esasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere son başvuru tarihini izleyen günden itibaren beş iş günü içinde, sınav yapılmak üzere Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilir ve sınav bu listeler üzerinden yapılır.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.