Tülomsaş daimi işçi alımı yapacak

Türkiye Lokomotif Ve Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü (Tülomsaş), personel alımı için ilan yayımladı. İşte ilanda yer alan başvuru detayları...

Tülomsaş daimi işçi alımı yapacak
13 Şubat 2018 Salı 15:13

Türkiye Lokomotif Ve Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü, daimi işçi alımı için ilan verdi. 22 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak olan başvuruların ardından sadece 1 engelli işçi alınacak.

Kurumun ilandaki açıklaması şöyle;

"Kurumumuza aşağıda belirtilen meslekte Önlisans mezunu 1 adet engelli daimi işçi alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır.

İşgücü talep şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 13.02.2017 tarihinde yayımlanmıştır. İsteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir. "

Başvurulacak birim:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.