Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Trakya Üniversitesi personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda sözleşmeli personel alacağını belirten üniversite, son başvuru tarihi, başvuru şartları ve kaç personel alımı yapacağına dair bilgilendirmede bulundu.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak
19 Şubat 2018 Pazartesi 14:50

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle ilan yayımlayan üniversite detaylı bilgileride içerikte yer verdi. İşte personel alımına dair son başvuru tarihi, başvuru şartları ve sınav bilgisi...

Üniversite Hemşire ve Sağlık Teknikeri alacak. 5 Mart 2018 tarihine kadar adaylar başvurularını sunabilecek. 2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle şu şartlar aranacak;

- 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

- Nöbet usulü çalışmaya engel hali bulunmamak,

- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

Adaylar yanlızca bir unvana başvuru yapabilecek. Aşağıda yer alan belgeler ile adaylar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmalılar.

Başvuru için gereken belgeler ise şöyle sıralandı;

- Kimlik Belgesi fotokopisi,

- Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi,

- Başvurulan ünvan için istenmiş ise sertifika fotokopisi veya çalışmaya ilişkin belge

- 2016 KPSSP3 puanını gösteren belge ( Lisans mezunları için), 2016 KPSSP93 puanını gösteren belge ( Ön lisans mezunları için) 2016 KPSSP94 puanını gösteren belge (Ortaöğretim mezunlar için)

- 1 adet fotoğraf

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.