TEİAŞ sözleşmeli personel alımı yapacak - 2 Nisan 2018

TEİAŞ, sözleşmeli personel açığını kapatmak için alımı yapacağı duyurdu. 2 Nisan 2018 tarihli ilanda başvuru için aranan şartlar, başvuru yeri ve tarihi detaylıca anlatıldı...

TEİAŞ sözleşmeli personel alımı yapacak - 2 Nisan 2018
02 Nisan 2018 Pazartesi 13:09

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (TEİAŞ), sözleşmeli avukat alımı için 2 Nisan 2018 tarihli ilanını yayımladı. Alım için yapılacak olan başvurular 18 Nisan 2018 tarihine kadar geçerli olacak. 2 personel için merkez teşkilatında kontenjan açaan şirket, diğeri için Kastaonu olarak belirlediğini duyurdu.

İlanda başvuru şartlarını açıklayan şirket şunları söyledi:

1- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

2- 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

4- Görevlerini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli olmamak.

5- Hukuk fakültesinden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

6- Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

7- Başvuru tarihinin son günü itibariyle staj süresi hariç en az bir yıl süre ile fiilen avukatlık yapmış olmak.

8- KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan 22 Mayıs 2016 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

9- Merkez teşkilatına ataması yapılacak 2 (iki) Avukat için son başvuru tarihi itibariyle geçerliliğe sahip Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce dilinden en az (C) düzeyinde puan almak veya ÖSYM Başkanlığınca eş değerliği kabul edilen sınavlardan buna denk puan aldığına ilişkin belgeye sahip olmak.

İlanda şu açıklama yapıldı: "Başvurular, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı (Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi Kat:16 No:12
Çankaya/Ankara) veya www.teias.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte şahsen, elden veya posta yoluyla İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapılacaktır."

TEİAŞ sözleşmeli personel alımı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.