Tapu ve Kadastro 54 sözleşmeli personel alıyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 54 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Cevapları haberimizde...

Tapu ve Kadastro 54 sözleşmeli personel alıyor
30 Ocak 2017 Pazartesi 16:35

Devlet Prsonel Başkanlığı, Tapu Ve Kadastro Müdürlüğü'nün 54 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvurular ise 6-10 Şubat 2017 tarihleri arasında alınacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra birimlerinde çalıştırılmak üzere 40 Büro Personeli ve 14 Tekniker olmak üzere toplamda 54 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

ARANAN ŞARTLAR

* 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasının 4, 5, 6, 7 ve 8 inci bentlerinde belirtilen koşulları taşımak.

* Lisans mezunları için 2016 yılı KPSS P3 (B) puan türü, Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS P93 (B) puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

* Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.

ÖZEL ŞARTLAR

1. Büro Personeli (Merkez ve Taşra):
Dört (4) yıllık Yüksek Okullarının Tapu Kadastro bölümünden veya iki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olmak.

2. Tekniker (Taşra)
İki (2) yıllık Meslek Yüksek Okullarının Tapu Kadastro/Tapu ve Kadastro Bölümünden mezun olmak.

Başvurular Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinden (*) herhangi birine yalnız bir unvan için, 06-10 Şubat 2017 tarihleri arasında mesai bitimine (saat:17:00) kadar (www.tkgm.gov.tr) adresinden temin edilerek doldurulacak olan “Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu” ve bu formda belirtilen belgeler ibraz edilmek suretiyle şahsen yapılacak 

Atanmaya hak kazananların listesi ile aynı sayıda yedek aday listesi Genel Müdürlüğün web sitesi olan (www.tkgm.gov.tr) adresinde ilan edilecek. Adaylara ayrıca bir tebligat veya duyuru yapılmayacak.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.