Suruç Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Diyarbakır Suruç Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Suruç Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Suruç Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Mart 2021 Cuma 11:45

Suruç Belediyesi

Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte, 1923 yılında ilçe statüsünü alan Suruç, bu tarihte aynı zamanda Şanlıurfa İline bağlanmıştır.

Suruç Belediyesi,  vatandaşlarına  yetkin personelle, birlikte yönetimi esas alarak teknolojik ve bilimsel metotlarla katılımcı, şeffaf, öncü, örnek, insan odaklı, etik değerlere saygılı, toplumcu belediyecilik hizmetleri sunmayı hedeflemektedir.

Bu hedef doğrultusunda spordan sağlığa, altyapıdan aileye birçok alanla yatırımlar yapmaktadır. Yatırım alanlarında ve mevcut birimlerinde bazı kadrolarda personel açığı bulunan kurum, insan kaynaklarının çalışmasıyla ilgili birimlere personel alımı yapmaya hazırlanmaktadır.

Suruç Belediyesi İşçi Alımı

Suruç Belediyesi internet sitesi üzerinden personel alımı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yayınlamamış olsa da, belediyenin geçmişte yaptığı personel alımları değerlendirildiğinde ihtiyaç duyduğu personellerin büyük bir çoğunluğunu sözleşmeli işçi kadrosuyla bünyesine dahil edeceği ve bütün işçilerine aynı sosyal hakları tanıyacağı öngörülmektedir.

Ayrıca Suruç Belediyesi, eşitlik ilkesine dayanarak bütün çalışanları için aynı mesai sistemini uygulamakta ve aynı sosyal hakları sağlamaktadır. Ayrıca kurum, çalıştığı birim sebebiyle zaman zaman ek mesai yapmak durumunda olan personellerine de bu hizmetleri için ekstra mesai ücreti de ödemektedir.

Suruç Belediyesi Memur Alımı

Memur olmak isteyen adaylar KPSS’ye girmek zorunda değiller. Artık pek çok Belediye’de de olduğu gibi Suruç Belediyesinde de alımlar KPSS bağlı olmadan gerçekleştirilebilmektedir. Fakat bu kriter her zaman geçerli olmayabiliyor ve bazı Suruç Belediyesi memur alımı ilanları için KPSS puanı şart koyulabilmektedir.

Öte yandan yine bazı alımlarda ise KPSS zorunlu olmasa bile; genellikle “sözlü” olarak gerçekleştirilen mülakat söz konusu olmaktadır. Her ne kadar adayların çoğunluğu, mülakat nedeniyle mağdur olduklarını vurgulasa da, bu durum devam edeceğe benziyor. Memur ilanları ile meslek sahibi olmak isteyen vatandaşların sözlü sınav için hazırlıklı olmaları gerekiyor.

Suruç Belediyesi İş İlanları

Suruç  ilçesini, tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkarak özgün bir kimlik oluşturup, doğaya saygılı, sağlıklı, çağdaş, yaşanabilir kent yapmak isteyen Suruç Belediyesi yetkilileri, bu amaç doğrultusunda birlikte yürüyecekleri iş arkadaşlarını bulmak üzere internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayacak. Personel alımı yapacağını genellikle internet sitesi üzerinden yaptığı iş ilanları ile duyuran kurum, bu iş ilanlarında eleman alımı hususunda bütün detayları yayınlamaktadır.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Suruç Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kadrosunda memur olarak çalışmak isteyenlerin Kpss’ye girerek yeterli puanı almalarını isteyen Suruç Belediyesi,  sözleşmeli işçi olarak çalışmak isteyen vatandaşların ise belediyenin resmi internet sitesinde yayınlanacak olan iş başvuru formunu eksiksiz doldurarak ön başvuru yapmalarını ilk şart olarak sunmaktadır.

Suruç Belediyesi bünyesinde hangi pozisyon için olursa olsun çalışacak herkes mülakata tabi tutulmakta ve mülakat sonucu uygun görülenler için işe alım süreci başlatılmaktadır.

Suruç İş İlanları

Sizlere web sitemiz üzerinden belediyenin duyurularını online bir şekilde sunarken, Serik iş ilanları başlığı altında ilçedeki diğer işletmelerin alımlarını da en güncel şekli ile duyurmaktayız. İlanların her birisinin talep ettiği şart ve belgeler farklı olduğu için çeşitli kariyer sitelerinden ilan detaylarını incelemenizi öneririz. Böylelikle sorunsuz bir şekilde başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Suruç Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Suruç Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Suruç Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Suruç Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Suruç Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Suruç Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Suruç Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Suruç Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.