Söke Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Aydın Söke Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Söke Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Söke Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
25 Şubat 2021 Perşembe 11:31

Söke Belediyesi Personel Alımı

M.Ö. 5000 yıllarından bu yana yerleşim yeri olan Söke 1864 yılında İzmir’e bağlı olarak ilçe statüsünü almış ve 1868 yılında Aydın’a bağlanmıştır.

Doğal güzellikleri, ulaşım ve iletişim imkânları, muhteşem iklimi ve verimli tarım arazileriyle gelişime hep açık olan Söke, her geçen yıl artan öğrenci sayısı ile üniversite (eğitim) kenti, tam bir cazibe merkezi olan organize sanayi bölgesinin hayata geçmesiyle sanayi ve ticaret kenti özelliklerini taşımaktadır.

Bu özellikleri her geçen gün çeşitlendirmek ve devamlılığını sağlamak hedefinde olan Söke Belediyesi, bu bağlamda çeşitli niteliklerde deneyimli ya da deneyimsiz çok sayıda personel alımı yapmayı planlamaktadır.

Söke Belediyesi İşçi Alımı

Son dönemde istihdam ettiği personellerini taşeron işçi kadrosundan çok sözleşmeli işçi kadrosuyla istihdam eden Söke Belediyesi’nin,  yeni alacağı personellerini de sözleşmeli işçi kadrosuyla istihdam edeceği ve diğer bütün işçi alımlarında olduğu gibi aynı maaş ve sosyal hakları tanıyacağı bilinmektedir.

Söke Belediyesi Memur Alımı

Kurum birçok birimle faaliyetlerini sürdürmektedir. İmar ve Şehircilik Birimi, Makine İkmal Bakım ve Onarım birimi, Özel Kalem Birimi, Fen İşleri Birimi, Yazı İşleri Birimi, Ruhsat Denetim, Çevre Koruma ve Kontrol birimleri başta olmak üzere pek çok alana Söke Belediyesi memur alımı yapılmaktadır.

İnsan Kaynakları ve Eğitim birimi ise ilçede yaşayan bireyler ile kurumun arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu nedenle alım yapılacak olan birimleri tespit etmek ve başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlardan iş başvur formlarının toplanılması gibi görevler İnsan Kaynaklarına aittir. Kurumun memur personelleri için çalışma saatleri sabah 08.30 – 12.00, öğleden sonra 13.00 – 17.00 aralığındadır.

Söke Belediyesi İş İlanları

Söke Belediyesi, verimli arazileriyle tarım kenti olma özelliği taşısa da turizm kentlerinin kavşak noktasında bulunması sebebiyle tarihten bugüne lojistik öneme sahip olan Söke’nin; tarih, turizm, ekonomi, eğitim gibi dinamiklerini harekete geçirerek, Söke’yi geleceğin kenti yapmak hedefiyle çalıştıklarını belirtmektedir.

Genellikle internet sitesi üzerinden yayınladığı iş ilanlarında kadrosuna alacağı personellerinin de bu hedefler doğrultusunda çalışmak üzere başvuru yapmalarını isteyen kurum, personel adaylarından öncelikli olarak bu hedefi benimsemelerini istemektedir.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Söke Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Söke Belediyesi bünyesinde işçi olarak çalışmak isteyenlerin belediyenin resmi internet sitesinden yapacağı duyuruları ya da sitemiz üzerinden Söke Belediye personel alımı duyurusunu dikkatle takip etmeleri gerekmektedir.

Personel alım koşullarını genellikle internet sitesi üzerinden detaylı bir şekilde açıklamayı tercih eden Söke Belediyesi’nin şartlarına uygun olan adayların belediyenin internet sitesi üzerinden yayınladığı iş başvuru formunu doldurmaları ya da sitemiz üzerinden yayınlanan linke tıklayarak ön başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Söke İş İlanları

Belediyeye iş başvuru yapmak isteyen kişilerin bazı özelliklere sahip olması gereklidir. Fakat Söke iş ilanları sayesinde herhangi bir vasfa sahip olmasanız da, aylık geçiminizi sağlayabileceğiniz bir meslek edinebilirsiniz.

Firmalar personel ihtiyaçlarını bu ilanlar aracılığıyla halka duyurmakta ve başvuruda bulunan kişiler arasından en uygun adayı seçmektedirler. Şirketin personel ilanlarını, çeşitli kariyer sitelerinden, iş bulma kurumlardan ve bizim güncel yayınlarımızdan öğrenebilirsiniz…

Söke Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Söke Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Söke Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Söke Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Söke Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Söke Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Söke Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Söke Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan nehir - 3 yıl önce
İşe ihtiyacım var şoförlük yapabilirim
Avatar
Hakkı Çankaya par bahçe temizlenmek te çalışmak istiyorum - 2 yıl önce
Bahçede parklarda çalışmak istiyorum
Avatar
Şahzade atak - 12 ay önce
Aydın sokede temizlik işlerinde çalışmak isterim