Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alacak

Sözleşmeli personel alımı için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ilan yayımladı. Başvuru yeri, tarihi ve genel şartlar üzerine açıklamaların yapıldığı ilana göre 28 personel alımı yapılacak. İşte alım ile ilgili ayrıntılar...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alacak
29 Ocak 2018 Pazartesi 14:35

 Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımladı. Sözleşmeli personel alımı yapacak olan kurum, başvuru yeri, tarihi ve genel şartlar üzerine bilgi verdi. Başvuru yapmak siteyen adaylar 9 Şubat'a kadar yapabilecek. 

İlanda "Genel Müdürlüğümüze, 6/6/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulmuş olan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ekli 1 sayılı cetvelinde bulunan sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından Havacılık Sertifikasyon Uzmanı, Havacılık Simülatör Uzmanı ile anılan esasların 4 sayılı cetvelinde bulunan Büro Personeli pozisyonlarına personel alınacaktır." denildi. 

Havacılık Sertifikasyon Uzmanı, Havacılık Simülatör Uzmanı ve Büro Personeli başvuruları elektronik ortamdan yapılacak. "www.shgm.gov.tr" internet adresindeki başvuru ekranından yapacak. 

Pozisyonların başvuru şartları için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.