Şırnak Belediyesi Personel Alımı

Şırnak Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Şırnak Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Şırnak Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
14 Eylül 2019 Cumartesi 19:45

Şırnak Belediyesi Personel Alımı

Şırnak Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Şırnak Belediyesi Personel Alımı

Şırnak ilimiz, Güneydoğu Anadolu Bölgemizde konumlanan, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile önemli şehirlerimizden bir tanesidir. Şırnak kentimiz adını Şehr-i Nuh’tan aldığı belirtilmektedir. Bunun sebebinin de Tufan’dan sonra Nuh’un yerleştiği ilk şehir olması rivayet edilmektedir. Şırnak Şehrimiz Irak ve Suriye ile komşumuzdur. Habur ve Gülyazı sınır kapılarımız bu kentimizde yer almaktadır. 2019 senesinde açıklanan resmi sayılara göre 500 bini aşkın bir nüfusa sahiptir. Şırnak Belediyesince yapılan açıklamada belediye kadrolarında çok sayıda eleman memur işçi personel açığı bulunduğu ve bu açıkları kapatmak adına 2020 senesinde yapılacak faliyetlerin başında çok sayıda memur işçi personel alımı gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Şırnak Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Şırnak şehrimiz, son yıllarda hain alçak terör olaylarından en fazla etkilenen, tahrip olan kentlerimizin başında yer almaktadır. Şehirde belediyecilik faaliyetlerinin son bulması, terör olayının yarattığı tahribatın önlenebilmesi ve diğer şehirlerimize göre geri kalınmasını önleyebilmek adına Şırnak Belediyesi yeni seçilen Ak partili başkan ile çalışmalarına hız vermiştir. Bu bağlamda yapılan düzenlemelerin en başında halka hizmet için memur işçi personel alımı için gerekli bütçenin ayrılması olmuştur. Şırnak Belediyesimizce istihdama öngörülmüş olan memur işçi perosnel alımlar şimdiden Şırnak kentinde ikamet etmekte olan ve iş arayan binlerce vatandaşa umut ışığı olmuştur. Şırnak Belediyesi ayrıca sadece merkezde değil aynı zamanda aşağıda saymış olduğumuz ilçelerde ve taşra bölgesi için de birçok sayıda memur işçi personel alımı yapacaktır.

  • Beytüşşebap
  • Cizre
  • Güçlükonak
  • İdil
  • Silopi
  • Uludere

Şırnak Belediyesi terör olaylarından en az etkilenilmesi Türkiye cumhuriyegti devleti son zamanlarda pkk terör örgütüne yönelik ağır darbeler vurarak şehrin kalkınması için tüm çabayı sarf ediyor. Özellikle zarar gören dükkanların yenilenmesi, Kentde sükun ortamının yeniden sağlanması gibi konularda özel çalışmalar yürütüyorlar. Bu bağlamda da çok sayıda personele ihtiyaç duyan belediye, 2020 senesinde bu açığını kapatmak için kolları sıvamış durumda. Şırnak Belediyesi daimi, geçici, İŞKUR, sözleşmeli, bay, bayan, ilkokul mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu gibi çok sayıda farklı kategorilerde memur işçi personel istihdam etmeyi amaçlıyor. Adayların en çok merak ettikleri konuların başında yer alan KPSS şartı ise çoğu kadro ve pozisyon için bulunmuyor. Bu ilanlara nasıl başvuru yapabileceğinizi yazımızın devamında anlattık. Aşağıda da Şırnak ili ve ilçelerinde verilmiş en son kamu iş ilanlarını bulabilirsiniz.

Şırnak Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Şırnak Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Şırnak Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Şırnak Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Şırnak Belediyesi ve Şırnak’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Şırnak Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Şırnak Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları

Yayınlandığı anda Sayfamızda Yer Alacaktır Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

  

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katıl
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.