Silifke Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Mersin Silifke Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Silifke Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Silifke Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
25 Şubat 2021 Perşembe 11:35

Silifke Belediyesi Personel Alımı

1918 yılına kadar Adana’ya bağlı olan Silifke, 1924 yılında İçel ilinin merkez ilçesi olarak kabul edildi ve 2002 yılı itibariyle İçel ismi Mersin olarak değiştirilmesiyle Mersin’in ilçesi oldu.

Şeffaflık ve ortak aklı temel alan yönetim anlayışı çerçevesinde, fiziksel yatırımların yanı sıra kültürel ve sosyal proje ve etkinliklerimizle Silifke’nin ışığının daha da artması için çalışmalar yapan Silifke Belediyesi, projelerini ilçede yaz aylarında gerçekleşen turizm faaliyetlerinin diğer mevsim ve aylara da yayılması yönünde yoğunlaştırdı.

Hayata geçirdiği yoğun çalışmaları kapsamında yeni personellere ihtiyaç duyan kurumun yakın zaman içerisinde kadrosuna personel alımı yapacağı tahmin edilmektedir.

Silifke Belediyesi İşçi Alımı

Silifke’nin, tarihi dokusu ve doğal güzelliklerinin birleşmesiyle oluşan tabiat harikalarıyla örülü muhteşem coğrafyasında turizm hareketlerini artıracak yatırımları ile dikkat çeken Silifke Belediyesi’nin kadrosuna alacağı personeller hususunda internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendireceği öngörülmektedir.

Silifke Belediyesi Memur Alımı

Memur alımlarında başvurular internet üzerinden olmamaktadır. Ancak adaylar Silifke Belediyesi memur alımı için ilanları internetten takip edebilirler. Bu sayede başvuru koşulları, tarihi, gerekli belgeler gibi ayrıntıları öğrenebilirler.

Başvuruları ise fiziksel ortamda yapmaları gerekmekte fakat söz konusu durum kadroya göre değişebilmektedir. Bazı durumlarda adayların KPSS sınavına girmesi istenilmektedir. Bu durumda KPSS için başvurular bilindiği gibi ÖSYM resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Silifke Belediyesi memur alımı başvuru ve sınav aşamaları sonrasında, tercih zamanında tercih kılavuzun da ilgili belediyenin açtığı kadrolar bulunabilir ve başvurular yapılabilir. Bu nedenle özellikle de sınav şartı koyulan kadrolar için başvuru süreçlerinin internetten ilerlediğini söyleyebiliriz.

Silifke Belediyesi İş İlanları

Silifke’nin, tarihi dokusu ve doğal güzelliklerinin birleşmesiyle oluşan tabiat harikalarıyla örülü muhteşem coğrafyasında turizm hareketlerini artıracak yatırımları ile dikkat çeken Silifke Belediyesi’nin kadrosuna alacağı personeller hususunda internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendireceği öngörülmektedir.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Silifke Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Silifke Belediyesi, kadrosunda sözleşmeli işçi olarak çalışmak isteyen vatandaşların belediyenin resmi internet sitesinde yayınlanacak olan iş başvuru formunu (niteliklerine göre uygun olacak birime başvuru yapmak kaydıyla) eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.

Silifke Belediyesi insan kaynakları birimince değerlendirilecek olan başvurulardan sonuçları olumlu olan adaylara insan kaynakları yetkilileri tarafından geri dönüş yapılmakta ve işe alım süreci başlatılmaktadır. Belediye kadrosuna memur olarak dâhil olmak isteyen adayların ise KPSS’den yeterli puanı almış olmaları ve belediyenin yayınlamış olduğu açık pozisyonlara ÖSYM tarafından yerleştirilmeleri gerekmektedir.

Silifke İş İlanları

Adaylar kimi zaman acil iş bulmak zorunda kalabiliyorlar. Eğer belediyenin personel alımı yapacağı tarih belli değilse, web sitemiz üzerinden Silifke iş ilanları sayfasını güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. Bu sayfada bulabileceğiniz işler için de başvurularınızı “başvuru yap” butonuna tıklayarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Silifke Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Silifke Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Silifke Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Silifke Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Silifke Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Silifke Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Silifke Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Silifke Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.