Siirt Belediyesi Personel Alımı

Siirt Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Siirt Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Siirt Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
23 Eylül 2019 Pazartesi 22:42

Siirt Belediyesi Personel Alımı

Siirt Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Siirt Belediyesi Personel Alımı

Siirt şehrimiz, Türkiyemizin Güneydoğu Anadolu Bölgemizde konumlanmış kentimizdir.Yeni yıldada da açıklamış olan sayılara göre nüfusu 350 bini geçmiş durumdadır. Nüfusunun büyük bölümünü Araplar, Kürtler ve Türkler oluşturmaktadır. Belediyece yapılan açıklama nezdinde Siirt Belediyesi bünyesinde çok fazla rakamlarda memur işçi personel eleman açığı bulunduğu ve bu açıkları kapatmak adına Yeni yıldada da memur işçi personel gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Siirt Belediyesince başlatılacak olan süreçte çok sayıda memur işçi personel alımı ilanına dair iş başvuru formu, iş hakkında istenilen nitelik ve özellikler başvuru şartları ve başvuru tarihleri hakkında detaylı bilgi haberimiz devamında yer almaktadır. Son dönemde artan terör olayları kentde bulunan işsizlik sayılarını da olumsuz yönde etkilemiş durumda. Siirt kentinde işsizlik sayıları neredeyse son senelerin en yüksek seviyelerine çıkmış durumda. Terör olaylarına son vermek isteyen ancak aynı zamanda da kentdeki sükun ortamını yeniden inşa ederecek sosyal bir kent olmak için adım atmak isteyen ve vatandaşların yapılan operasyonlardan en az seviyede etkilenmesi için çalışmalar yürüten hükumet yetkilileri, bu bağlamda bu sorunlardan birisi olan işsizliği azaltabilmek Halk için yeni istihdam alanları oluşturabilmek adına İŞKUR ve Siirt Belediyesi ile ortak bir istihdam projesi başlattı. Siirt Belediyesince bünyesindeki memur işçi personel eleman açıklarını kapatmak adına, çok fazla rakamda memur işçi personel alımı gerçekleştirecek. Siirt Belediyesince ilerleyen günlerde verilecek olan ilanlarda sözleşmeli olarak istihdam edilecek personellerin yanında kadrolu olarak da istihdam edilecek personeller bulunacak. İlköğretim mezunu, lise mezunu veya yükseköğretim mezunu adayların iş başvurusu yapabileceği çok fazla rakamda kadro ve pozisyon bulunacak. Siirt Belediyesi sadece kent merkezinde değil aynı zamanda aşağıda saymış olduğunuz ilçelerde ve taşra bölgesinde de çok sayıda memur işçi personel alımı yapacak. Siirt Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

  • Baykan
  • Eruh
  • Tillo
  • Pervari
  • Kurtalan
  • Şirvan

Siirt Belediyesince yapılan olan çok fazla sayıda memur işçi personel alımı ilanına nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi haberimiz devamında anlattık. Aşağıda da Siirt kenti ve ilçeler için son dönemde verilmiş kamu iş ilanları yer almaktadır.Siirt Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Siirt Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Siirt Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Siirt Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Siirt Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Siirt Belediyesi ve Siirt’de bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Siirt Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Siirt Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.