Sarıoğlan Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu

Sarıoğlan Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Sarıoğlan Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, Sarıoğlan tarihi, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Sarıoğlan Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu
Admin
Admin
30 Ekim 2019 Çarşamba 19:38

Sarıoğlan Belediyesi Personel Alımı

Sarıoğlan Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Sarıoğlan Belediyesi Personel Alımı

Kuruluşu hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, Sarıoğlan ilçesinin 1800’lü yıllarda kurulduğu tahmin edilmektedir. Osmanlı İmparatorluğu zamanında Pınarbaşı ilçesine bağlı küçük bir yerleşim merkezi konumunda olan Sarıoğlan, Bünyan ilçe olduktan sonra idari açıdan Bünyan’a bağlanmış, 1960 yılında da ilçe olmuştur. Osmanlı Devletinin (Tahrir) eski tapu kayıtları incelendiğinde 1530 yılında yaşadığımız bölgede Maraş Sancağı Zülkadiriye Beyliği’ne bağlı olarak sadece Karahıdır' lı nahiyesi (eski adı ile Kara - Hayıt), Üzerlik eski adı ile Yüzerlik mezrası bu mezra Hınzırı ve Gömülgün nahiyesine bağlanan Sarıoğlan, Saru - Oğlan ve Saru - Oğlan Höyüğü olarak bölge haritası üzerinde yer almaktadır. Köy olarak kayıtlara geçen Sarıoğlan çevredeki o yıllarda var olan ve kayıtlarda adlarına rastlanan diğer yerleşim yerlerindeki bugünkü köylerin adları mezra olarak, yani bir kaç evden ibaret bir yerleşim yeri olduğu vurgulanırken, Sarıoğlan'ın sayımın/vergi kayıtlarının yapıldığı 1530 yılında çeşitli cemaatlerden oluşan bir köy olduğu anlaşılmaktadır. Daha önceleri, bugünkü yerleşim yerinin kuzey doğusunda konuşlanan, ancak 1948 yılında Kesdoğan Çayı’nın basması sonucu sel baskınına uğrayan Sarıoğlan, eski yerleşim yerini terk ederek, bugünkü yerine taşınmıştır. Zamanın Valisi Nazım GÜLESEN’in, yeni yerleşim yerinin planlamasında çok önemli katkıları olmuştur.
Sarıoğlan Belediyesi Yatırımlarını bu misyon doğrultusunda şekillendiren belediye, yatırım alanlarında ihtiyaç duyduğu personelleri istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Son dönemde istihdam ettiği personellerini sözleşmeli işçi statüsüyle kadrosuna alan Sarıoğlan Belediyesi’nin, yeni alacağı personellerini de sözleşmeli işçi kadrosuyla istihdam edeceği öngörülmektedir. Belediye yetkililerinin işçi memur personel alımı aşamasında her zaman yaptığı gibi eşit ve adaletli bir şekilde seçim yapacağını belirtmesi üzerine personellerin kendisine uygun iş ilanı için tercih yapacakları ve istenen iş için yeterli olup olmadıklarını, açık kadro ve pozisyonlar adaylardan istenilenilen nitelik ve özellikleri belirlemek adına personel adaylarına kurumun insan kaynakları birimi tarafından mülakat yapılacağı öngörülmektedir. Ösym tarafınca yapılan Kpss sınavı, geçmiş olduğumuz yıllarda zorluk derecesi normal seviyedeydi. Günümüzdeyse mezun sayısının fazla olması nedeniyle Sarıoğlan Belediyesi memur işçi personel alımı sayıca az olup, sınavda sorulan soruların da zorluk derecesi daha fazla artmıştır. Bu nedenle birçok aday Kpss sınavında P3 puan türünden en az 70 almak için mücadele vermektedir. Sarıoğlan Belediyesi memur alımları ile belirlediğiniz kariyer hedefine ulaşmanız mümkün. P3 puanınız en az 70 ve üzeriyse siz de ÖSYM tarafından açılan tercihlerde, belediyeye başvuru yapabilirsiniz. Tabi yeni eklenen sistemsel bir detayla, Kpss puanınız iyi de olsa mülakattan geçemezseniz devlet memuru olamıyorsunuz. Sarıoğlan Belediyesi ise işe alımlarda mülakata ve iş için uygun kişi seçmeye işinin ehli olmasına önem vermektedir. Belirli bir tarih ve saat belirlendikten sonra, kurum tarafından adaylar mülakata çağrılır. 15 gün sonra da mülakat sonuçları açıklanır ve aday, bu sözlü sınavı geçerse devlet memuru olmaya hak kazanır.

Sarıoğlan Belediyesi İş İlanları

Sarıoğlan ilçesini Kayseri’nin yeni yüzü olacak şekilde modernize etmeye çalışan Sarıoğlan Belediyesi, bu çalışmaları kapsamında kadrosuna alacağı personelleri hangi kadroda ve hangi şartlarda istihdam edeceğine dair resmi internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendirecek. Tabiki herzaman olduğu gibi bu ilanlar yayımlanır yayımlanmaz Sitemiz www.kamusaati.com adresimizin personel alımı ilanları bölümünde de yer alacaktır. sizlerde herkesten önce benim haberim olsun diyorsanız sitemizi sık kullanılar sekmesine ekleyerek en gülcel haberleri son dakika haberleri ve iş ilanlarını öğrenmek içiin herkesten bir adım önce olabilirsiniz.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Sarıoğlan Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Öz Kaynaklarını ve Bütçesini akılcı bir şekilde kullanarak Sarıoğlan'ı ve dolayısıyla Kayseri’nin gelişmesini sağlama hedefinde olan Sarıoğlan Belediyesi, bu hususta İşkur yetkilileri ile görüşmeler yaparak bazı alanlarda ortak hareket etmeye karar vermiştir.

Bu nedenle bünyesine alacağı personellerinin internet sitesi üzerinden yayınlayacağı iş başvuru formunu doldurmalarını ya da İşkur büroları aracılığıyla yapılan mülakatlara katılmalarını isteyen belediye yetkilileri, başvuruların insan kaynakları birimi yetkilileri aracılığıyla değerlendirileceğini belirtmektedir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Kayseri Sarıoğlan Belediyesi 4 İşçi Alacak


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.