Sağlık Bakanlığı Danışman alımı yapacak

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi kapsamında danışman alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman ve nereye yapılacak? Detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı Danışman alımı yapacak
09 Şubat 2017 Perşembe 20:57

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun resmi internet sayfasından yayınlanan duyuruda, Geriatri Uzmanı, Halk Sağlığı Uzmanı ve Ekonomi Uzmanı olmak üzere, üç farklı alanda personel alımı yapılacağı belirtildi.



Türkiye Cumhuriyeti, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin  (SSGDP) finansmanı için Dünya Bankasından 134,3 milyon ABD Doları eşdeğeri (120 milyon Avro) tutarında bir ikraz sağlamıştır.  İkraz hâsılasının bir kısmı SSGDP kapsamında yapılacak mal, yapım işleri, bağlantılı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacaktır.

Bu kapsamda, T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere bireysel danışmanlık hizmeti alınacaktır. İşin Mart 2017 içinde başlatılması planlanmaktadır.

Adaylar başvurularını 24 Şubat 2017 tarihine kadar yapabilecekler. Aranan nitelikleri taşıyan adaylar özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun ve işin adını içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 24 Şubat 2017 tarihi saat 18.00’a kadar elden ya da e-mail yoluyla yapacaklar.

İlanın detayları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.