Polis Akademisi akademik personel alım ilanı

EGM Polis Akademesi Başkanlığı akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere (3) Yardımcı Doçent ve (1) Araştırma Görevlisi unvanında naklen ve açıktan atama ile öğretim elemanı alınacak. Başvuru ile ilgili detaylar haberimizde.

Polis Akademisi akademik personel alım ilanı
10 Nisan 2017 Pazartesi 18:52

Polis Akademesi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere (3) Yardımcı Doçent ve (1) Araştırma Görevlisi unvanında naklen ve açıktan atama ile öğretim elemanı alınacak.

Başvurular 10-24 Nisan 2017 tarihleri arasında alınacak. Son başvuru tarihi olan 24 Nisan 2017 tarihi Pazartesi günü saat 17:00’dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Başvurular, mesai saatleri arasında, POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI, İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, Gölbaşı/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla, talep edilen alanın ve unvanın adı açıkça belirtilmek suretiyle yapılacak. Adaylar sadece bir bilim alanı için müracaat edebilecek.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz olması,
2) Kendisi ve eşi hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet Memuru olmasına engel teşkil edecek bir hali bulunmaması,
3) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması,
4) Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi,
5) Araştırma Görevlisi kadrosuna müracaat eden adayların, son müracaat tarihi itibari ile (35) yaşından gün almamış olması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.