Polis Akademisi 1000 Komiser yardımcısı alımı yapacak - İşte başvuru şartları

Polis Akademisi Başkanlığı, 50'si bayan, 950'si erkek 100 komiser yardımcısı alımı yapacak. Peki Başvuru şartları ve tarihi ne zaman? Kimler ilk derece amirlik sınavına katılabilecek? İşte merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

Polis Akademisi 1000 Komiser yardımcısı alımı yapacak - İşte başvuru şartları
04 Mart 2017 Cumartesi 12:30

Polis Akademisi Başkanlığı 1000 Komiser Yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Bünyesinde görev alacak 50'si kadın, 950'si erkek amirlik eğitimine alınacak. Peki Komiser yardımcılığı için başvuru şartları neler? İşte merak edilenler.
    

Lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları arasından 50 kadın, 950 erkek olmak üzere toplam 1000 memurun ilk derece amirlik eğitimine alımı yapılacak
 

ADAYLARDA ARANILAN GENEL ŞARTLAR


Meslekte fiilen iki yılını dolduran, kırkbeş yaşından gün almamış ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapacaklardır.


Alıma ilişkin olarak, PBS üzerinden ön başvuruda bulunan ve sınav ücretini ödeyen adaylar şahsen müracaatlarını 81 İl Emniyet Müdürlüğü ve Merkez Teşkilatı Personeli için Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulacak Müracaat Kabul Komisyonuna 01-08 Mart 2017 ( 5 Mart 2017 Hariç) tarihleri arasında yapacaklardır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.