Palandöken Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Erzurum Palandöken Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Palandöken Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Palandöken Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Şubat 2021 Cuma 00:40

Erzurum Belediyesi Personel Alımı

Erzurum Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

1993 yılında Erzurum’un Büyükşehir Belediyesi statüsünü almasıyla ilçe belediyesi olarak ilan edilen Palandöken Belediyesi, faaliyetlerine 1994 yılında başlamıştır.

Palandöken Belediyesi, vatandaşlarına çağdaş, katılımcı, saydam, değişim ve gelişime açık, insana odaklı çalışma anlayışı ile hareket ederek, halkın yerel ihtiyaçlarını hızlı, etkin, verimli ve ulaşabilir bir şekilde karşılayıp, sosyal projelerle zenginleştirerek; tarihi, kültürel ve doğal değerleri koruyan, yönetim anlayışıyla kaynakları etkin ve verimli kullanarak hizmet vermektedir.

Bu hizmetler doğrultusunda geniş kapsamlı olarak projeler uygulayan kurum, hizmet alanlarına istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

Palandöken Belediyesi İşçi Alımı

Yakın zamanda kadrosuna çok sayıda işçi alımı yapacak olan Palandöken Belediyesi, tarihi ve milli değerlere sahip çıkacak, değişime ve yeniliklere açık olan, uyum dayanışma ve şeffaflık içinde çözüm üreterek özveriyle çalışacak, dürüst ve adil çalışanlar bulmak amacıyla internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayacaktır.

Kadrosuna alacağı işçileri sözleşmeli işçi olarak istihdam edeceği tahmin edilen kurumun çalışanlarına 08.00 ile 17.00 saatleri arasında mesai uygulayacağı bilinmektedir.

Palandöken Belediyesi Memur Alımı

Yazının başında da belirtildiği gibi Palandöken Belediyesi memur alımı, KPSS puanına göre yapılmamaktadır. Kurum, gerekli gördüğü sayıda memur alınması için ilan açmakta ve sadece sözlü sınav neticesinde adaylar arasından seçim yapmaktadır. Sözlü sınav tarihi ve hangi salonda gerçekleşeceği, ilan yayınlandığı an detaylar kısmında belirtilmektedir.

Mülakat sırasında adayların genel kültür, temsil kabiliyet, kavrayış ifade, davranış ve mesleğe uygunluk gibi kriterlere sahip olup olmadığı incelenmektedir. Söz konusu nitelikleri taşıyan ve kurumun aradığı diğer şartlara sahip olan adaylar arasından seçim yapılarak, atama işlemleri başlatılmaktadır.

Palandöken Belediyesi İş İlanları

Palandöken Belediyesi, “Yaşam standardı yüksek eko sistemi koruyan teknolojiyi en iyi şekilde kullanan alt yapı sorunlarını çözmüş kış turizminde örnek yerel yönetim modeli oluşturarak, marka olarak gösterilebilen, huzurlu, güvenli, çağdaş kentleşme normlarına uygun hizmette lider bir belediye olmak”  hedefiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kurum, bu faaliyetler kapsamında kadrosuna alacağı personeller ile ilgili detayları internet sitesi üzerinden yayınladığı iş ilanı ile vatandaşlarına duyurmaktadır.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Palandöken Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Palandöken Belediyesi, bünyesinde çalışmak ve belediyenin sağladığı sosyal haklara sahip olmak isteyen vatandaşların kurumun internet sitesinde yayınlanan personel alım şartnamesini dikkatle incelemesi ve iş başvuru formunu ona göre doldurması gerekmektedir.

Sitesi üzerinden yayınladığı iş başvuru formunu ön başvuru olarak değerlendiren Palandöken Belediyesi insan kaynakları birimi, ön başvurusu onaylanan adayları mülakata tabi tutmaktadır.

Palandöken İş İlanları

Erzurum Palandöken iş ilanları ile ekonomik ve sosyal hayatınıza farklı bir şekilde yön verebilirsiniz. Çünkü ilçede birçok farklı sektörde faaliyet gösteren firmalar bulunmakta ve bu firmaların hem üst düzey idari personel, hem de işçi ihtiyaçları olmaktadır.

Bu nedenle temsil kabiliyetiniz hangi yönde ise niteliklerinize göre güncel iş ilanlarını inceleyerek, başvuru kanalları aracılığıyla müracaatınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Erzurum Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Palandöken Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Palandöken Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Palandöken Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Palandöken Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Palandöken Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Palandöken Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Palandöken Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.