Osmaniye Belediyesi Personel Alımı

Osmaniye Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Osmaniye Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Osmaniye Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
14 Eylül 2019 Cumartesi 19:40

Osmaniye Belediyesi Personel Alımı

Osmaniye Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Osmaniye Belediyesi Personel Alımı

Osmaniye ilimiz Türkiyemizin iller sıralamasında 80. şehridir. 1933 senesine kadar il olan Osmaniye daha sonra Adana kentine bağlanmış ve 1996 senesinde yapılan yasal kanuni düzenleme ile tekrar il statüsüne kavuşmuştur. Osmaniye’nin geçmişteki eski adı Cebelibereket’tir. Osmaniye 2020 senesinde açıklanan sayılar itibariyle 550 bin nüfusu aşan Türkiyemizin önemli kentlerinden bir tanesidir. Osmaniye Belediyesince yapılan açıklamaya göre belediyenin kadrolarında çok sayıda eleman memur işçi personel açığı bulunduğu ve bu kadrolara yakın zamanda çok sayıda memur işçi personel alımıı gerçekleştirileceğini belirtti. Osmaniye Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Osmaniye Belediyemiz, son senelerde hayata geçirmiş olduğu projeler  ile şehrin çehresini değiştirmek insanlara daha yaşanabilir bir kent sunmak adına önemli işler yapmıştır. Bu değişim ve gelişim evresinin katlanarak devam etmesini isteyen, Osmaniye kentinin modern seviyelerde daha yaşanabilir bir sosyal kent olabilmesi için çalışmalar ise tüm hız kesmeden devam ediyor. Bu istikrar ve sükun ortamının daha da katlanarak memnuniyet artarak devam etmesi için ise belediye açıkta bulunan pozisyonlara ihtiyaçları doğrultusunda çok sayıda memur işçi personel alımı yapacak.  Bu memur işçi personel alımları sadece Osmaniye şehir merkezi için değil aynı zamanda aşağıda saymış olduğumuz ilçeler ve taşra bölgesi için de gerçekleştirilecektir.

  • Bahçe
  • Düziçi
  • Hasanbeyli
  • Kadirli
  • Sumbas
  • Toprakkale

Osmaniye son yıllarda sanayileşme anlamında yapmış olduğu atılımlar ve hayata geçirdiği projeler ile önemli başarılar elde etmiştir.Osmaniyemizdeki sukun ve güven ortamı ve sosyal belediyecilik ile  kentin nüfusunun bu bağlamda hızlı artması, belediyenin de eleman memur işçi personel ihtiyacını arttırmış, Dolayısıyla boşta bulunan pozisyonlar nedeniyle Osmaniye Belediyesi çok sayıda memur işçi personel alımı yapacak. Yapılacak olan memur işçi personel alımları hakkında detaylar da belli olmaya başladı. Belediye tarafından yapılacak olan memur işçi personel alımlarda kadroya alınacak çeşitli pozisyonlara yerleştirilecek elemanlar daimi yani sözleşmeli olarak kadroya alınacaklar. Adaylar için öngörülen başvuru şartları istenilen nitelik ve özellikler kadro ve pozisyona göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca birçok çok kadro ve pozisyon için memur işçi personel alımında KPSS şartı aranmıyor. Açıklanacak olan ilanlarda avukat, zabıta, güvenlik görevlisi, temizlik işçisi, mühendis, programcı,park bahçe görevlisi, itfaiyeci, sekreter, şoför gibi çok sayıda kadro bulunuyor. Osmaniye Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Osmaniye Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Osmaniye Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Osmaniye Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Osmaniye Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye’de bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Osmaniye Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Osmaniye Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları

Yayınlandığı anda Sayfamızda Yer Alacaktır Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

  

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katıl
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa - 4 yıl önce
İşsizim
Avatar
Ahmet - 4 yıl önce
OSMANİYE BELEDIYESINDE ISE IHTIYACIM VARDIR YARDIMCI OLUNMASINI COK ISTERIM
Avatar
hamet çağatay - 4 yıl önce
İşe çok acil itiyacım var lutfen dikata alınsın
Avatar
Hakan kara - 4 yıl önce
İşe Acil ihtiyacım var 1991 tarihli C ehliyet evraklar ful
Avatar
İsmail demir - 4 yıl önce
Osmaniyenin köyünde yani ıssızca köyünde kirada oturuyorum evimin içinde olmak için belediyede temizlikçi olarak çalışmak istiyorum
Avatar
Kasım uncu - 3 yıl önce
Osmaniye de ikamet ediyorum
İse ihtiyacım var

İlgili makama ve mevkilere arz ederim

Saygilar