Ordu Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Ordu Büyükşehir Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Ordu Büyükşehir Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, ORBEL A.Ş. işçi alımı, ORBEL A.Ş. memur alımı, ORBEL A.Ş. personel alımı, OSKİ işçi alımı, OSKİ memur alımı, OSKİ personel alımı, Ordu Ulaşım işçi alımı, Ordu Ulaşım memur alımı, Ordu Ulaşım personel alımı, Aksa Doğalgaz işçi alımı, Aksa Doğalgaz memur alımı, Aksa Doğalgaz personel alımı,güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Ordu Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
11 Nisan 2022 Pazartesi 01:15

Ordu Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Ordu ilimiz, Karadeniz Bölgesi’nde konumlanan ve son derece önemli bir tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin önemli kentlerimizden bir tanesidir. 2020 senesi verilerine göre  nüfus sayısı 750 bini aşmış durumdadır. Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini ise uzun zamandır Enver Yılmaz yürütmekteydi. 31 mart yerel seçimlerinden sonra göreve gelen  Dr. Mehmet Hilmi GÜLER yapmış olduğu açıklamada belediye bünyesinde ve iştirak şirketlerinde çok sayıda eleman ihtiyacı olduğu ve bu açık pozisyon açıklarını kapatmak için, belediye bütçesinden gerekli ödeneği ayrıldığını ve çok sayıda memur işçi personel alımı, gerçekleştireceklerini açıkladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Personel Alımları Ne Zaman Yapılacak?

Türkiyemizde sosyal belediyecilik anlamında en başarılı şehirlerimiz arasında olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, sakin ve temiz sokakları güzel kalpli sevecen insanları ve özellikle fındık üretiminin baş kenti olması sebebiyle göze çarpmaktadır. Belediye huzur ve temiz  ortamın korunabilmesi, belediyecilik faaliyet süreçlerinin aksamaması için halka daha kaliteli bir hizmet verebilmek adına, boşta bulunan kadro ve pozisyonlara çok sayıda memur işçi personel alımı yapacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Memur Personel Alımı 2019 İlanı

2012 de çıkan kanun ile büyükşehir olabilmesi için gerek olan nüfus sayısına sahip olan Ordu ilimiz Büyükşehir Belediyesi olmuş, iyi bir belediyeye ve imkanlarına sahip olduğu içinde son derece şanslıdır. Ordu Büyükşehir Belediyesi sahip olduğu bünyesinde ve iştirak şirketlerinde istihdam edilen memur, işçi personel ile daha fazla hizmet vermekte ve çok güzel işler çıkarıp dev projelere imza atmaktadır. Belediye yaptığı hizmetleri yeni başkanla birlikte daha da ileri seviyeye taşımak için yeni yıl içinde açık olan memur işçi personel kadrolarına alım yapacak ve daha fazla kişi ile daha iyi hizmetler verecektir.

Ordu Büyükşehir Belediyesi memur işçi personel alımı için  çok hızlı ilerlerken, memur işçi personel alımları sırasında en büyük sorunun bir mesleğe sahip olup olmadığınız olacaktır. Çünkü her belediye gibi Ordu belediyeside bünyesinde ve iştirak şirketlerinde deneyimli işinin ehli vasıflı personeller istihdam ederek  yapılacak olan işlerin büyük bir bölümü meslek gerekliliği istediği için belediye işe alınacak memur işçi personeli uygulama ve sözlü sınav ile bir takım mülakatlardan geçirecektir.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Ordu Büyükşehir Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer 

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadettin Dursun - 4 yıl önce
Fatsa,da ikamet ediyorum inşaat ustasıyım her tür taş işçi-ve tuğla duvar yaparım iş ariyorum
Avatar
Taşkın - 4 yıl önce
Nasıl başvuru yapmalıyız nerden gerekiyor
Avatar
Tugrul uzun - 4 yıl önce
Zabita icin form dolduramiyorum
Avatar
Emel - 4 yıl önce
İş istiyorum lisans işletme mezunuyum lütfen artık duyun yaaa
Avatar
Nurhan Özay - 4 yıl önce
Fatsada ıkamet ediuorum gasalım
Avatar
Nurha Özay - 4 yıl önce
LFatsada İkamet ediyorum
Gassallk için müracat ediyorum
Avatar
AHMET GERİŞ - 4 yıl önce
DEMİR Doğrama oto lastik tamiri ustayım ayrıca elektrik elektronik mezunuyum
Avatar
Mehmet Dağdeviren - 4 yıl önce
Malatuadsn Ordu ilimize taşınmayı oradaikamet etmek istiyorum,oözelgüvenlik kimliğe sahibim,sizinle çalışmak istiyorum,iş arıyorum,6 nufusa,sahibim,işarıyorum ilgilenlerden Allah razı olsun,vesselam.