Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı - Başvuru şartları

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını DPB'ye verdiği 2 Mayıs 2018 tarihli ilan ile duyurdu. Başvuru şartları, yeri ve son tarih haberimizde...

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı - Başvuru şartları
03 Mayıs 2018 Perşembe 14:30

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 5 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle DPB'ye ilan veren üniversite, son başvuru tarihi, başvuru yeri ve şartlarına yönelik detaylı bilgi verdi. 

Başvurular, başvuru dilekçesi, mezuniyet belgesi ve ilgili (2016 yılı) KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak.

16 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuruların kabul edildiği ilanın şu açıklama yapıldı:

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ın ek 2. maddesinin (b) fıkrası uyarınca, giderleri özel bütçe gelirinden karşılanmak suretiyle, Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde çalıştırılmak üzere 1 Adet Veteriner Hekim, 2 Adet Mühendis, 1 Adet Tekniker ve 1 Adet Teknisyen alınacaktır.

Başvuru şartlarına ilandan ulaşabilirsiniz.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.