Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. 24 Personele ihtiyaç duyan üniversite ilanında gerekli başvuru şartları ve detaylar verildi. İşte bilgiler...

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı
13 Ağustos 2017 Pazar 04:26

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapmak için ilan yayımladı. İlanda özel şartlar, başvuru şartları ve başvurunun nasıl yapılmasına dair bilgi verildi. 24 kişinin alınacağı ilana göre, Hemşire, sağlık personeli ve ebe isteniyor. 

Başvuru için gereken belgeler şöyle listelendi:

Başvuru sırasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanının teyidi amacıyla nüfus cüzdanının aslı, aranılan nitelikler bölümünde belirtilen diploma, çalışma belgesi ve eğitim sertifikaları fotokopisi, 2016 yılı KPSSP3(B) grubu ve KPSSP94(B) grubu puanını gösterir belge, adli sicil kaydı,  1 adet fotoğraf.

Necmettin Erbakan Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.