Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sürekli İşçi Alımı yapacak!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı yapacağını ilgili adaylara duyurdu. Bugün yayımlanan ilanda alınacak olan işçilerin nerede ve hangi alanda çalıştırılacağı açıklandı. İşte detayları ile başvuru..

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sürekli İşçi Alımı yapacak!
11 Nisan 2018 Çarşamba 13:07

Sürekli işçi kadrosu için Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 11 Nisan 2018 tarihli ilanı yayımladı. Bu ilan ile alınacak 24 işçinin Eskişehir'de görev yapacağı bildirildi.

Alımlar kura ile yapılacak. Başvuruda bulunacak olanların aranan şartalar uygunluk göstermesi gerekiyor.

En az ilkokul mezununun istendiği ilanda başvurunun 20 Nisan tarihine kadar yapılması gerektiği vurgulandı. Kuranın yapılacağı tarih ise şöyle açıklandı:

"04 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:30’da 1’inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde (ESKİŞEHİR) noter kurası yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.