Mersin Üniversitesi ilanı iptal etti

Mersin Üniversitesi 81 sözleşmeli personel için açtığı ilanı iptal etti. Üniversite tarafından yapılan açıklamada, personel alım ilanının iptal edildiği kaydedildi.

Mersin Üniversitesi ilanı iptal etti
26 Nisan 2017 Çarşamba 11:50

Mersin Üniversitesi 20 Nisan 2017 tarihinde 81 sözleşmeli personel için ilana çıkmıştı. Üniversite ilanın iptal edildiğini açıkladı. 

Mersin Üniversitasi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIM İLANI İPTALİ

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan esaslar ve 5620 sayılı Kanun ve 06.06.1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere, 20 Nisan 2017 tarihinde Haber Türk Gazetesinde ilan edilen 81 (Seksenbir) adet Sözleşmeli Personel Alım İlanımız daha sonra tekrar yayımlanmak üzere iptal edilmiştir. İlgililere duyurulur.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.