Mersin Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Mersin Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. DPB tarafından yayımlanan ilanda genel şartlara, başvuru yeri ve tarihiyle ilgili bilgilere yer verildi.

Mersin Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
27 Şubat 2018 Salı 15:35

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), Mersin Üniversitesi'nin Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca, 10 adet öğretim üyesi alınacağını duyurdu.

İlanda yer alan bilgilere göre, başvurular “Mersin Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri”ne göre değerlendirilecek. Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde yapılacak.

Başvuruda istenilen belgeler (http://www.mersin.edu.tr/idari/personel-daire-baskanligi/pano/ilan_Basvuru_Evraklari) adresinde bulunan "İlan Başvuru Evrakları" başlığı altında yer almaktadır. Bu belgelerin Profesörlük için 6 (Altı) takım, Doçentlik için 4 (Dört) takım ve Yardımcı Doçentlik için 4 (Dört) takım olarak hazırlanması; ayrıca http://apbs.mersin.edu.tr/auth/login adresinden alınacak türkçe özgeçmişin de eklenerek Profesör ve Doçent kadrosu için Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadrosu için ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına şahsen başvurulması
gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanla ilgili detaylar için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.