Küçükçekmece Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu

Esenyurt Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Esenyurt Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, İstanbul Esenyurt Esbim güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Küçükçekmece Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu
Admin
Admin
02 Kasım 2019 Cumartesi 10:57

Küçükçekmece Belediyesi Personel Alımı

Küçükçekmece Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Küçükçekmece Belediyesi Personel Alımı

Küçükçekmece ilçesi, İstanbul şehrimizin batısında Küçükçekmece isimli gölün çevresinde kurulmuş bir ilçedir. Küçükçekmece ilçesinin günümüz itibariyle 21 mahallesi bulunmakta ve İstanbulun Nüfus bakımından en yoğun ilçelerinin başında gelmektedir. Küçükçekmece Belediyesi, Türkiye'de bulunan belediyeler içerisinde en çalışkan belediyelerden bir tanesi olarak gösterilmektedir. İlçedeki refah düzeyini arttırmak ve daha yaşanılabilir huzur ve sukün ortamını Küçükçekmece oluşturmak için hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir. Küçükçekmece Belediyesi bu çalışma ve faaliyetlerin devamı adına her sene çok sayıda memur işçi personel eleman alımı gerçekleştirmektedir. Küçükçekmece Belediyesi tarafından yayınlanmış olan bütün iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri, belediye personeli adaylarından istenilen nitelik ve özellikler başvuru şartları gibi iş başvurusu detayları yer almaktadır.

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Küçükçekmece Belediyesi İş İlanları 2019

Küçükçekmece Belediyesi Türkiyemizin en çalışkan belediyeleri arasında en üst sıralarda gösterilmektedir. Son senelerde yapmış oldukları çalışmalar ile 7’den 70’e her vatandaşımızın takdirini almayı başarmışlardır. Küçükçekmece Belediyesinin iş gücünden sorumlu birimi insan kaynakları bu çalışmaların hiç bir aksamaya gecikmeye mahal vermeden hız kesmeden devam etmesi ve Küçükçekmece ilçesinin çehresini değiştirmek insanlara daha yaşanılabilir bir ilçe sunmak için var gücüyle çalışacaklarını belirtmiştir. Küçükçekmece Belediyesi bu kapsamda kendi bünyesindeki açık kadro ve pozisyonlar için de çok sayıda memur işçi personel alımı, eleman alımı, gerçekleştirmektedir.

Küçükçekmece Belediyesinin ilgili birimlerince yayınlanan veya yayınlanacak olan iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda bay ve bayan adayın iş başvurusu yapabileceği açık kadrolar ve pozisyonlar yer almaktadır. İşe alım süreci başlatılarak işe alınacak olan personeller sözleşmeli, kadrolu ve geçici gibi statülerde barındırılacaklardır. Küçükçekmece Belediyesi iş ilanları içinde mühendis, özel güvenlik görevlisi,park bahçe görevlisi, kepçe operatörü, büro elemanı, şoför, zabıta, sosyolog gibi çeşitli kadrolar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarını nasıl ve nereden takip edebilirsiniz, ilanlara nasıl iş başvurusu yapabilirsiniz?

Küçükçekmece Belediyesi İş Başvurusu 2019

Küçükçekmece Belediyesince yayınlanan veya yayınlanacak olan bütün iş ilanları www.kamusaati.com adresimiz üzerinde yer almaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgileri öğrenmek ve herkesten önce haberdar olarak iş başvurusu yapmak için bizleri sosyal ağlardan takip edebilirsiniz. Bunun dışında Küçükçekmece Belediyesi hem kendi bünyesine yapacağı alımlar için hem de anlaşmalı kurumlar tarafından yapılacak olan personel alımları için belediye bünyesinde oluşturulan  ESBİM yani Küçükçekmece Belediyesi İstihdam Merkezi kullanıma açıldı.Küçükçekmece Belediyesi iş ilanları hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

BAŞVURU FORMUNU https://kucukcekmece.istanbul/ik-basvuru belediyenin web sitesinde doldurabilirsiniz..

.

Küçükçekmece Belediyesi İş İlanları

Küçükçekmece ilçesini İstanbul’un yeni yüzü olacak şekilde modernize etmeye çalışan Küçükçekmece Belediyesi, bu çalışmaları kapsamında kadrosuna alacağı personelleri hangi kadroda ve hangi şartlarda istihdam edeceğine dair resmi internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendirecek. Tabiki herzaman olduğu gibi bu ilanlar yayımlanır yayımlanmaz Sitemiz www.kamusaati.com adresimizin personel alımı ilanları bölümünde de yer alacaktır. sizlerde herkesten önce benim haberim olsun diyorsanız sitemizi sık kullanılar sekmesine ekleyerek en gülcel haberleri son dakika haberleri ve iş ilanlarını öğrenmek içiin herkesten bir adım önce olabilirsiniz.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Öz Kaynaklarını ve Bütçesini akılcı bir şekilde kullanarak Küçükçekmece'yi ve dolayısıyla İstanbul'un gelişmesini sağlama hedefinde olan Küçükçekmece Belediyesi, bu hususta İşkur yetkilileri ile görüşmeler yaparak bazı alanlarda ortak hareket etmeye ve çeşitli istihdam projeleri yapmaya karar vermiştir.

Bu nedenle bünyesine alacağı personellerinin internet sitesi üzerinden yayınlayacağı iş başvuru formunu doldurmalarını ya da İşkur büroları aracılığıyla yapılan mülakatlara katılmalarını isteyen belediye yetkilileri, başvuruların insan kaynakları birimi yetkilileri aracılığıyla değerlendirileceğini belirtmektedir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin karaman - 4 yıl önce
Acil işe ihtiyacim var elimden her iş gelir ehliyetim var ESinif
Avatar
Celal - 4 yıl önce
E sınıfı src pisko teknik evraklarim ve kamyon deneyimim var acil işe ihtiyacım var kamuda bedava çalışıyorum çok zor durumdayim
Avatar
Nilgun - 4 yıl önce
Acilen ise ihtiyacim var temizlik caycilik ne olursa yaparim lutfen yardimci olabilirmisinz
Avatar
Hakan Hazar Altın şehirde Güvercin tepe - 4 yıl önce
Tır kamyon tanker, Süpürge şoförü her türlü araç farketmez src 1,4,5adere tehlikeli madde dijital teguraf vardır 0542 6792165
Avatar
Ogün - 4 yıl önce
2 aydır işsizim ve bu çok zoruma gidiyor yaşım 48 emeklilik için yaşı bekliyorum hergun bir yerr başvurdum ama yanıt alamadım ne olur bir iş istiyorum çocuğuma yük olmak istemiyorum
Avatar
fatih vıcıl - 4 yıl önce
güvenlik kimlik kartım var ehliyetim var iş istiyorum
Avatar
Murat ulke - 4 yıl önce
Selamın aleyküm
ÇOK ACİLEN İŞE İHTİYAÇIM VAR (B) ehliyetim var
MERCEDES BENZDE ÇALIŞTIM
05412925871
Avatar
Murat ulke - 4 yıl önce
Selamın aleyküm
ÇOK ACİLEN İŞE İHTİYAÇIM VAR (B) ehliyetim var
MERCEDES BENZDE ÇALIŞTIM
05412925871