Kastamonu Belediyesi Personel Alımı

Kastamonu Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Kastamonu Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Kastamonu Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
19 Eylül 2019 Perşembe 10:56

Kastamonu Belediyesi Personel Alımı

Kastamonu Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Kastamonu Belediyesi Personel Alımı

Kastamonu ilimiz, Karadeniz Bölgemizde konumlanmış tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Türkiyemizin önemli Şehirlerinden bir tanesidir. Kastamonu kentimizin geçtiğimiz sene açıklanan resmi sayılar itibariyle 400 bini aşkın nüfusu bulunmaktadır. Kastamonu Belediyesince yapılan açıklama nezdinde, belediye bünyesinde çok sayıda kadrove pozisyon için  personel açığı bulunduğuna değinilmiş ve yeni yılda da açık olan kadro ve pozisyonların memur işçi personel eleman açıklarını kapatabilmek ve istihdama katkılada bulunmak adına çok sayıda memur işçi personel alımı yapılacağı belirtilmiştir. Şehrin çehresini değiştirebilmek insanlara sukun dolu sosyal daha yaşanılabilir bir kent sunmak adına sayısız hizmette bulunan, bu faaliyetleri göz önüne alındığındaTürkiyemizin öncü belediyeleri arasında gösterilen Örnek gösterilen belediyeler arasında kendisine yer edinen Kastamonu Belediyesi, yine geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni yılda da çok sayıda memur ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Bu bağlamda İŞKUR ile kapsamlı bir proje çalışması yapan Kastamonu Belediyesi açıkta bulunan kadro ve pozisyonları için İŞKUR kapsamında çok sayıda memur işçi personel istihdam edecek. Kastamonu Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Kastamonu Belediyesi sadece merkez ilçede değil, aşağıda belirtilmiş olan ilçeler ve taşra bölgesinde de alımlar yapacaktır.

  • Abana
  • Ağlı
  • Araç
  • Azdavay
  • Bozkurt
  • Cide
  • Çatalzeytin
  • Daday
  • Devrekani
  • Doğanyurt
  • Hanönü
  • İhsangazi
  • İnebolu
  • Küre
  • Merkez
  • Pınarbaşı
  • Seydiler
  • Şenpazar
  • Taşköprü
  • Tosya

Nüfus idaresi tarafınca açıklanan son verilere göre Kastamonu şehrinde genç nüfus yoğunluğu Türkiyemizin diğer birçok kentine binayen oldukça fazla durumdadır. Dolayısıyla bu Şehrimizde çalışma alanlarının sayısının arttırılması istihdam oluşturmak için çeşitli arayışar içerisine girmek gerekmektedir. Kastamonu Belediyesi de bu çalışmalarını İŞKUR ile hız kesmeden devam ettirmektedir. Son Yapılan açıklama ile Oldukça fazla memur ve işçi personeli istihdam edecek olması, Kastamonu Kenti ve ilçelerinde iş arayan binlerce vatandaşa umut ışığı olmuş durumdadır. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, İştirak ve bağlı kuruluşlar müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü gibi müdürlüklerine çok sayıda pozisyon için memur işçi personel alımı gerçekleştirecek.

Kastamonu Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Kastamonu Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kastamonu Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Kastamonu Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Kastamonu Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Kastamonu Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suleyman musaoglu - 4 yıl önce
belediye temizlik
Avatar
Yıldız Aşlakci - 4 yıl önce
Temizlik personeli için başvuru nasıl yapıcaz ve yaş sınırı kaç
Avatar
mustafahasanusta - 4 yıl önce
Temizlik iscisiolarak