Karşıyaka Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu

İzmir Karşıyaka Belediyesi Personel Alımı, güncel İş İlanları Karşıyaka Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Karşıyaka Belediyesi İnsan Kaynakları açık iş pozisyonları Karşıyaka Belediyesi Güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Karşıyaka Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu
Admin
Admin
20 Ocak 2020 Pazartesi 13:08

Karşıyaka Belediyesi Personel Alımı, İş Başvurusu

Karşıyaka Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Karşıyaka Belediyesi Personel Alımı

Karşıyaka yerleşim alanı, İzmir şehir merkezinin karşısında bulunması sebebiyle bu adı almıştır. 19. yüzyıl Batı kaynaklarında "Kordelio" adıyla altında anılmıştır. Batılı Kordelyo ismini önceleri Haçlı Seferleri komutanı İngiltere Kralı Aslan Yürekli Richard (o dönemde İngiltere'nin geçerli dili olan Fransızca'da "Richard Cocur de Lion") ile bağlantılandırmışlar ise de, buralara hiç gelmemiş olan kralın Kordelyo ismi ile ilişkisi olabileceği tezi daha 19. yüzyıl kaynaklarında reddedilmiştir. 13. yüzyıl Bizans kaynaklarında bölgede yer alan ve yeri tam olarak tespit edilemeyen "Kordeleon" adlı bir yerleşimin bahsi geçmektedir ve ismin kökeninin bu tarihlerden de geriye götürülebileceği savunulmuştur.

İş ilanı personel alım ile ilgili detaylı bilgi belediye internet adresinden ve www.kamusaati.com internet sitemizden alınabilir. Kadrolu istihdam konusunda Kurumların memur istihdam talepleri ise kurumların talebi dogrultusunda ilgili mevzuat çerçevesinde işkur ve devlet personel başkanlığı tarafından yapılmaktadır. Burada da KPSS puanı ve Kurum Sınavı (Yazılı veya Sözlü) esas alınmaktadır.

Karşıyaka Belediyesi İş İlanları

Karşıyaka Belediyesi Türkiyemizin en çalışkan belediyeleri arasında en üst sıralarda gösterilmektedir.  Karşıyaka tüm sorunlarını çözmüş, sadece İstanbul'un değil, Türkiye’nin takip edilen örnek ilçesi haline getirmek. Son senelerde yapmış oldukları çalışmalar ile 7’den 70’e her türk vatandaşımızın takdirini almayı başarmışlardır.Karşıyaka Belediyesinin iş gücünden sorumlu birimi insan kaynakları bu çalışmaların hiç bir aksamaya gecikmeye mahal vermeden hız kesmeden devam etmesi ve Karşıyaka ilçesinin çehresini değiştirmek insanlara daha yaşanılabilir bir ilçe sunmak için var gücüyle çalışacaklarını belirtmiştir.Karşıyaka Belediyesi bu kapsamda kendi bünyesindeki açık kadro ve pozisyonlar için de çok sayıda memur işçi personel alımı, eleman alımı, gerçekleştirmektedir.

Karşıyaka Belediyes İş İlanları 2020

Karşıyaka İlçesini İzmir'in yeni yüzü olacak şekilde modernize etmeye çalışan Karşıyaka Belediyesi, bu çalışmaları kapsamında kadrosuna alacağı personelleri hangi kadroda ve hangi şartlarda istihdam edeceğine dair resmi internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendirecek. Tabiki herzaman olduğu gibi bu ilanlar yayımlanır yayımlanmaz Sitemiz www.kamusaati.com adresimizin personel alımı ilanları bölümünde de yer alacaktır. sizlerde herkesten önce benim haberim olsun diyorsanız sitemizi sık kullanılar sekmesine ekleyerek en gülcel haberleri son dakika haberleri ve iş ilanlarını öğrenmek içiin herkesten bir adım önce olabilirsiniz.

Karşıyaka Belediyesinin ilgili birimlerince yayınlanan veya yayınlanacak olan iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda bay ve bayan adayın iş başvurusu yapabileceği açık kadrolar ve pozisyonlar yer almaktadır. İşe alım süreci başlatılarak işe alınacak olan personeller sözleşmeli, kadrolu ve geçici gibi statülerde barındırılacaklardır. Karşıyaka Belediyesi iş ilanları içinde mühendis, özel güvenlik görevlisi,park bahçe görevlisi, kepçe operatörü, büro elemanı, şoför, zabıta, sosyolog gibi çeşitli kadrolar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarını nasıl ve nereden takip edebilirsiniz, ilanlara nasıl iş başvurusu yapabilirsiniz? Karşıyaka Belediyesince yayınlanan veya yayınlanacak olan bütün iş ilanları www.kamusaati.com adresimiz üzerinde yer almaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgileri öğrenmek ve herkesten önce haberdar olarak iş başvurusu yapmak için bizleri sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

iZMİR İLİ GÜNCEL TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Karşıyaka Belediyesi İş İlanları 2020

Karşıyaka ilçesini İzmir'in yeni yüzü olacak şekilde modernize etmeye çalışan Karşıyaka Belediyesi, bu çalışmaları kapsamında kadrosuna alacağı personelleri hangi kadroda ve hangi şartlarda istihdam edeceğine dair resmi internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendirecek. Tabiki herzaman olduğu gibi bu ilanlar yayımlanır yayımlanmaz Sitemiz www.kamusaati.com adresimizin personel alımı ilanları bölümünde de yer alacaktır. sizlerde herkesten önce benim haberim olsun diyorsanız sitemizi sık kullanılar sekmesine ekleyerek en gülcel haberleri son dakika haberleri ve iş ilanlarını öğrenmek içiin herkesten bir adım önce olabilirsiniz. Öz Kaynaklarını ve Bütçesini akılcı bir şekilde kullanarak Karşıyaka ve dolayısıyla İstanbul'un gelişmesini sağlama hedefinde olan Karşıyaka , bu hususta İşkur yetkilileri ile görüşmeler yaparak bazı alanlarda ortak hareket etmeye ve çeşitli istihdam projeleri yapmaya karar vermiştir.

Bu nedenle bünyesine alacağı personellerinin internet sitesi üzerinden yayınlayacağı iş başvuru formunu doldurmalarını ya da İşkur büroları aracılığıyla yapılan mülakatlara katılmalarını isteyen belediye yetkilileri, başvuruların insan kaynakları birimi yetkilileri aracılığıyla değerlendirileceğini belirtmektedir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eylem dakak - 4 yıl önce
Artık bıktım herkesin akrabalarını işe almasından oya gelince oyumuzu veriyoruz vermeye devam edicem iş istemeye gelincede yüzümüze bakmıyorlar iki çoçuk annesi olarak sokak temizlik işçisi olmaya bile razıyım teşekkürler
Avatar
Ferdi baran - 4 yıl önce
Sofor olmaya talibim mesleki yeterlilik belgesi mevcut.saygilar
Avatar
Erkqn - 4 yıl önce
Is basvur
Avatar
irem - 4 yıl önce
Merhaba
Ben Halkla İlişkiler mezunuyum. (önlisans) Bu alanda deneyimim vardır. Karşıyaka belediyesinde uygun pozisyon varsa çalışırım.
Avatar
sunay.dakak - 4 yıl önce
Kaynakçıyım bütün belgelerim ustalık kalfalık mevcuttur karşıyaka belediyesinde uygun yer varsa çalışırım
Avatar
Nurgül güzelcan - 4 yıl önce
İş istiyorum ikizlerim var çok mağdurum ne iş olsa sorun yok yaparım süpürge çöpcülük iç fark etmez
Avatar
Çiğdem güler - 4 yıl önce
49 yaşındayım çöpçülük yaparım temizlik yaparım ihtiyacım var çalışmak istiyorum
Avatar
Yıldıray Küçükcan 0533 152 30 64 - 4 yıl önce
Virüs dolayısıyla işimize son verdiler mağdurum belediye kiracisiyim 3 tane ellerinizden öper ufak COCUKLARİM var siz büyüklerimden sadece iş istiyorum belediye başkanıma sesleniyorum sende sizde insan evlâdasınız bu konuda bana yardımcı olacağınıza inanıyorum başkanim