Karayolları Genel Müdürlüğü 640 sözleşmeli personel alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü 640 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Karayolları Genel Müdürlüğü 640 sözleşmeli personel alımı
12 Nisan 2017 Çarşamba 21:23

DPB tarafından yayımlanan ilana göre, Karayolları Genel Müdürlüğü 640 sözleşmeli personel alımı yapacak.

640 adet sözleşmeli personel pozisyonuna Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından doğrudan yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecek.

Başvuru yeri ve başvuru tarihleri :

Söz konusu yerleştirme işlemine dair duyuru ve ilgili kılavuzlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde (www.osym.gov.tr) yayımlanmıştır. Adaylar tercihlerini 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 18 Nisan 2017 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yayımlanacaktır.

KPSS-2017/4 Tercih Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.