Karadeniz Teknik Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi, akademik personel alımı yapmak için ilan yayımlandı. İşte ilanda yer alan başvuru şartları, başvuru tarihi ve yeri ile ilgili detaylı bilgiler...

Karadeniz Teknik Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
02 Şubat 2018 Cuma 21:25

Karadeniz Teknik Üniversitesi, akademik personel alımı yapacak. Bu nedenle ilan yayımlayan üniversite, başvuru şartları, başvuru yeri ve tarihine yönelik detayları bildirdi.

Adaylar, yardımcı doçent için başvuru yapabilecek. Son tarih ise 16 Şubat 2018 tarihi olarak ayarlandı. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, 2547 sayılı kanunun 23. maddesindeki şartlarına uygun olması gerekiyor.  Başvurular KTÜ Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile yapılabilecek.

İlanda, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, YÖK Başkanlığı tarafından geçerliliği kabul edilen dil belgesi, lisans, yüksek lisans (varsa) ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesinden oluşan evrağı bir takım, ayrıca; özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans (varsa) ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyayı 4 takım halinde verilmesi istendi. 

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.