Jandarma Genel Komutanlığı 500 Muvazzaf/Sözleşmeli Subay Alacak - Başvuru şartları

Jandarma Genel Komutanlığı'nın subay ihtiyacını karşılamak amacıyla 500 sözleşmeli ve muvazzaf subay alımı yapılacak. KPSS ve ALES puanına göre alınacak olan adaylar için istenen başvuru şartları haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı 500 Muvazzaf/Sözleşmeli Subay Alacak - Başvuru şartları
19 Mart 2018 Pazartesi 16:05

Jandarma Genel Komutanlığı'nın subay ihtiyacını karşılamak amacıyla 430 sözleşmeli ve 70 muvazzaf subay alımı yapılacağı bugünki ilan ile duyuruldu. Aday olmak isteyenler ön başvurularını 19 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular internet üzerinden www.jandarma.gov.tr ve www.jsga.edu.tr adreslerinden e-devlet üzerinden giriş yapıldıktan sonra yapılabilecek.

Bu işlemi yapan adaylar  KPSS notunun %70‟i ve ALES notunun %30'u alınarak oluĢturulan puana göre en yüksekten düĢüğe doğru sıralanacak. Temin edilecek branş kontenjanının on katı kadar adaya 13 Nisan 2018 tarihine kadar www.jandarma.gov.tr internet adresi üzerinden “seçme sınavlarına çağrılma ve sınav ücretini yatırma” duyurusu ile ilan edilecek. 

Hak kazanan adaylar 50 TL sınav ücretini yatıracak. 

Başvuru için aranan özel ve genel şartlara bağlantı ile ulaşabilirsiniz. 

İlan için TIKLAYINIZ....

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.