İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Büro Personeli Alacak

İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki kaç kişi alınacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Sorulara dair detaylar haberimizde..

İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Büro Personeli Alacak
08 Mayıs 2018 Salı 13:08

İstanbul Teknik Üniversitesisözleşmeli büro personeli alımı yapılacağını duyurdu. Yayımlanan duyuruda, 8 - 22 Mayıs 2018 tarihleri arasında başvuruların gerçekleştirileceği bildirildi. 

İlanda başvuru şartları şöyle açıklandı:

Üniversitemizde çalıştırılmak üzere 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca 5 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

b) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanmak.

c) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

d) Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak,

e) Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda başvurulan pozisyona uygun olmalarına engel bir durumu bulunmamak,

f) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak. Daha önce bu şekilde istihdam  edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen  istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

Bu genel şartların yanı sıra özel şartlarda ilanda adaylar için tek tek açıklandı. KPSS şartınında bulunduğu yayında "KPSS 2016 sınavı KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, belgelemek şartıyla mezuniyet sonrası 1 yıl hizmeti olmak." sözleri ile özel şartlar adaylara bildirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Büro Personeli Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet mustiok - 4 yıl önce
Mustahak
Avatar
Samet mustiok - 4 yıl önce
Mustakittak takintilari