İŞKUR Üzerinden: BİM, ŞOK Marketler ve A101 Personel Alımları Yapılacak

Söz konusu personel alım ilanlarında toplam 714 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu ilanlarda yer alan kadro dağılımı ise şu şekilde oldu. BİM 470 personel alımı, ŞOK Marketler 100 ve A 101 için ise 143 personel alım ilanı bulunuyor. 

İŞKUR Üzerinden: BİM, ŞOK Marketler ve A101 Personel Alımları Yapılacak
21 Şubat 2019 Perşembe 19:31

BİM, ŞOK Marketler ve A101 tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolara dair tüm detaylar şu şekilde.

BİM Birleşik Mağazalar tarafından İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar; Mağaza Sorumlusu/şefi, Reyon Görevlisi, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Market Elemanı, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer.

ŞOK Marketler Zinciri tarafından yayımlanan İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar; Perakende Satış Elemanı (Gıda), Market Elemanı, Satış Danışmanı / Uzmanı, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer, 

A101 tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar; Ön Muhasebeci, Beden İşçisi (Genel), Reyon Görevlisi, Reyon Görevlisi.

İLANLARA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını yapmadan önce bu marketler tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Genel olarak benzer başvuru koşulları ile personel alımı yapan BİM, ŞOK Marketler ve A101 Marketler zincirlerinin ilanlarında yer alan o koşullar şu şekilde,

İlanlara başvuruda bulunacak adayların Türk vatandaşı olması isteniyor. Bunun dışında adayların görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kadrolara göre belirlenen öğrenim seviyesinden mezun olmak, Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, İş Tanımı; Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak, şartlarını sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar öncelikle İŞKUR'un web sayfasından ilanlara ulaşacaklar. İlanları  İŞKUR aracılığıyla görüntüleyen adaylar kendilerine uygun şehre göre başvurularını yapacaklar. Adaylar İŞKUR'un web sayfası üzerinden elektronik olarak personel alımlarına başvuruda bulunabilirler. 

İlanları Nasıl Görüntülerim

İŞKUR İş İlanları sayfasına aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaş.

Açılan sayfada İşyeri Unvanı yazan bölümü bulun. 

Bim ilanlarını görüntülemek için BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR

A101 ilanlarını görüntülemek için YENİ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ (A101)

ŞOK ilanlarını görmek için ŞOK Marketler 

Yazın ve Ara butonuna basın. 

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.