İŞKUR Üzerinden: 1300 Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan temizlik görevlisi personel alımı ilanlarına başvurular alınmaya başladı. 

İŞKUR Üzerinden: 1300 Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak
20 Şubat 2019 Çarşamba 20:31

İlgili ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların taşıması gereken ortak özellikler; T.C vatandaşı olmak, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, vardiyalı sistemde çalışabilecek olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, mesleğiyle alakalı araç gereç ve ekipmanların kullanımında deneyim sahibi olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, görevini yapmasına engel bir rahatsızlığı bulunmamak, dış görünüşüne özen göstermek, güleryüzlü çalışmayı benimsemiş olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, ifade yeteneği yüksek olmak, mesai saatlerine özen gösterecek olmak, kendisinden istenenleri zamanında yerine getirebilecek olmak, sorumluluk bilinci yüksek olmak, amirinden gelecek görevleri zamanında yapabilecek, ekip arkadaşlarıyla çalışmaya uyumlu ve sorumluluk almayı tercih eden kişilerden olmak, daha önce kamu kurumundaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvurular nasıl yapılacak, temizlik görevlisi alımı için başvuru şekilleri

Başvurular İŞKUR üzerinden alındığından, adaylar online olarak ya da şahsen İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine giderecek müracaatlarını yapabilirler. 

Başvurular öncesinde adayların tüm ilan şartlarını taşıdıklarından emin olmaları gerekmektedir. Üye profili bulunmayan kişilerin başvuruları kabul edilememektedir. 

Üye olabilmek için iskur.gov.tr adresini ziyaret edebileceğiniz gibi, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerindeki danışmanlar aracılığıyla da üyelik işleminizi sağlayabilirsiniz. 
 
İlanları görüntülemek için " Temizlik Görevlisi " şeklinde bir aramayı açık iş ilanları sayfasındaki meslek bölümü üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Emrullah Özdal - 5 yıl önce
Selam ben temizlik görevlisi çalışmak istiyorum engelli yim lütfen temizlikler isterim