İŞKUR 46 bekçi alımı yapacak!

İŞKUR bekçi alımı yapacak!, İŞKUR 46 bekçi alımı yapacak! İŞKUR 24 Ağustos tarihi itibariyle yayınlamış olduğu ilanlara göre 16 şehirde bekçi personeli alımı yapacaktır. Bekçi personeli alımı için başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olmaları yeterlidir. Özel sektörde bekçilik yapacak olan adaylar için farklı olarak başvuru şartı belirlenmiştir. Başvurular İŞKUR şubelerinden veya şubelere gitmeden aşağıda belirtilen linki kullanarak online olarak yapılacaktır. Peki bekçi alımı genel başvuru şartları nelerdir? Hangi illerde bekçi alımı yapılacaktır? 

İŞKUR 46 bekçi alımı yapacak!
Admin
Admin
25 Ağustos 2019 Pazar 12:10

İŞKUR özel sektörde istihdam etmek için 46 bekçi alımı yapacak!

İŞKUR 24 Ağustos tarihi itibariyle yayınlamış olduğu ilanlara göre 16 şehirde bekçi personeli alımı yapacaktır. Bekçi personeli alımı için başvuracak adayların en az ilkokul mezunu olmaları yeterlidir. Özel sektörde bekçilik yapacak olan adaylar için farklı olarak başvuru şartı belirlenmiştir. Başvurular İŞKUR şubelerinden veya şubelere gitmeden aşağıda belirtilen linki kullanarak online olarak yapılacaktır. Peki bekçi alımı genel başvuru şartları nelerdir? Hangi illerde bekçi alımı yapılacaktır? 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) özel sektörde istihdam edilerek çalıştırılmak üzere en az ilkokul, orta ve lise mezunu düzeylerinden bekçi alımı yapacaktır.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, İŞKUR'a ilan tarihi itibari ile kayıtlı olmak, 18 yaşını doldurmak, affa uğramış olsa bile terör bağlantılı suçlardan hüküm giymemiş olmak, emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ

Bekçi personeli alımı başvuruları başlamış olup 2019 yılı Ağustos ayının sonuna kadar devam etmektedir. fakat her bir iş ilanı için şartlar nitelikler ve öistenilen özellikler ve son başvuru tarihi farklıdır. Başvurular en yakın İŞKUR şube il ilçe müdürlüklerinden şahsen veya  aşağıda belirtilen link üzerinden Online işkur web sitesi üzerinden olarak yapılabilmektedir.

HANGİ İLLERDE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

Denizli Osmaniye Eskişehir Ankara Manisa Bilecik Erzurum Adana-Antalya Kırşehir Gaziantep Bursa-Kayseri Yozgat İstanbul Tekirdağ Mersin İzmir

Bekçi personeli alımı yapan özel sektör firmaların iş ilanları için belirtilen linkin üzerini tıklayınız

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

NOT: İŞKUR üzerinden yapılacak olan tüm bekçi personeli alımları özel sektörde istihdam edililerek Çalıştırılacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafınca  istihdam edilen bekçi alımları ile karıştırmayınız. Bu konuda bazı siteler, İŞKUR üzerinden yapılan Bekçi alımlarını Emniyet genel müdürlüğü tarafından alınmış ve alınacak olan bekçi personelleri gibi gösterip başlık atmaktadırlar. Öyleki  bugün Türkiye'nin sözde saygın çok okunan  gazetelerinden biri ''İŞKUR tarafından 18 Bin Bekçi Alımı'' yapılacağı yönünde haber yapmış ve sadece hit ve takipçi uğruna yapılmış bir dolandırıcılıktır. Gerçek haber daima sitemizde olacak ve İŞKUR sadece özel sektör için  46 bekçi perosnel alımı yapmakta ve bu alımlarda depo, inşaat, ofis ve fabrika gibi alanlarda faliyet gösteren bekçiliktir.  Zaten İŞKUR'un toplamda kaç bekçi aldığı ve istenilen nitelik ve özellikere de verilen linki tıkladığınızda görülmektedir. 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.