İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı

Türkiye İş Bankası, İstanbul Anadolu Yakasında bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere özel güvenlik görevlileri aranıyor. Adaylardan en az lise mezunu olmaları istenirken başvurular İnternet üzerinden alınıyor...

İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı
31 Ocak 2016 Pazar 02:03

Ülkemizin en köklü ve en büyük bankalarından birisi olan Türkiye İş Bankası, şubelerinde görevlendirilmek üzere özel güvenlik görevlileri alıyor. Şuan sadece erkek adaylardan alım yapacak olan banka adaylarda bazı kriterler arıyor. Adaylardan en az lise mezunu olması istenirken 18 Şubat 1988 'den sonra doğmuş olmak da şartlardan birisi. Ayrıca adayların askerlik görevlerinin de tamamlanmış olması isteniyor. 

Özel güvenlik görevlisi alımı için adaylar başvuru yaptıktan sonra sırasıyla ; yazılı sınav, mülakat, belge hazırlama aşamalarını tamamlayıp gerekli eğitimleri alarak göreve başlayacakları belirtilmektedir. 

Türkiye İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı için başvurular sadece internet üzerinden alınacak olup son başvuru tarihi ise 12 Şubat 2016 tarihi ve saat 10:00 'a kadar belirlenmiştir. Alımla ilgili bütün detaylar ve başvuru formları kılavuzda belirtilmiştir. Başvuru formuna ve kılavuza alt kısımdaki linkten ulaşabilirsiniz...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Her sitede iş ilanı var.