İki üniversiteye 33 öğretim üyesi alınacak

Üniversitelerin öğretim üyesi alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Biruni ve Atılım üniversiteleri, 33 öğretim üyesi alımı yapacak.

İki üniversiteye 33 öğretim üyesi alınacak
28 Ağustos 2017 Pazartesi 11:07

Resmi Gazete'deki ilanlara göre Biruni ve Atılım üniversiteleri, 33 öğretim üyesi alımı yapacak. Biruni Üniversitesi Eczacılık ve Sağlık Bilimleri fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda istihdam edilmek üzere 2 profesör ile 1 doçent alınacak.

Atılım Üniversitesi'nin ilanında ise Hukuk, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık, İşletme fakülteleri ile Sivil Havacılık Yüksekokulu'na 3 profesör, 6 profesör, doçent ya da yardımcı doçent, 1 doçent veya yardımcı doçent, 1 doçent ile 19 yardımcı doçent alımı yapılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.