Gaziosmanpaşa 90 Sözleşmeli Güvenlik ve Büro Personeli Alımı yapacak İş başvurusu ve başvuru formu

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 90 sözleşmeli kamu personeli alımı yapıyor. Güvenlik görevlisi alımı, büro personeli alımı ve sağlık personeli alımı alanlarında ilana çıkıldı. Başvuruları nasıl yapılacağı adayların erişimine açıldı.

Gaziosmanpaşa 90 Sözleşmeli Güvenlik ve Büro Personeli Alımı yapacak İş başvurusu ve başvuru formu
Kamusaati
Kamusaati
05 Kasım 2021 Cuma 22:32


Üniversite 90 Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli güvenlik görevlisi alımı, büro personeli alımı ve sağlık personeli alımı yapıyor. Sağlık personeli hemşire alımı, ebe, tekniker, eczacı, fizyoterapist ve teknisyen olarak ilana çıkıldı.

Yukarıda sayılan ünvanların tamamında lise, önlisans ve lisans mezunları için ilan bulunuyor. Kılavuz incelenerek başvuru yapılması önem arz ediyor.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak

Adaylar 19 Kasım 2021 tarihi bitimine kadar Üniversite web sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere Başkanlıkça onaylanmış veya turkiye.gov.tr adresinden oluşturulmuş belgeler ile şahsen veya internet ortamında başvuru yapabilecek. Güvenlik görevlisi alımı için adaylar şahsen üniversiteye başvuru yapacak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı lise, önlisans ve lisans mezunu olarak yapılacak. Erkek ve kadın alımları yapılacak.

Müracaat tarihinin son günü itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak. 5188 sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak.

Valilik tarafından düzenlenen ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (Asıl listeye giren adayların atama için bu belgeyi ibraz edecekleri zaman belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)

Adayın görevini yapmasına engel sağlık sorunu (ruhsal-fiziksel) olmaması, Atanmaya hak kazanma durumunda tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu istenecektir.) Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak.

Kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 10’ten fazla, 15’den az olmamak.

Erkeklerde 170 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 10’ten fazla, 15’den az olmamak. Bu pozisyon için başvurular şahsen yapılacağından boy/kilo ölçümü kurumun belirleyeceği yerde yapılacaktır.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.