Elektrik Üretim A.Ş. Personel alım ilanı, Elektrik Üretim A.Ş. Personel alımı için başvuru şartları neler?

Elektrik Üretim A.Ş. tarafından personel alımı için yazılı açıklama yapıldı. Elektrik Üretim A.Ş. tarafından personel alımı için yazılı açıklamada İstanbul ve Samsunda şehirlerinde 3 engelli işçi alımının yapılacağı belirtildi.

Elektrik Üretim A.Ş. Personel alım ilanı, Elektrik Üretim A.Ş. Personel alımı için başvuru şartları neler?
31 Mart 2016 Perşembe 16:44

 Elektrik Üretim A.Ş. tarafından personel alımı için yazılı açıklama yapıldı. Elektrik Üretim A.Ş. tarafından personel alımı için yazılı açıklamada İstanbul 2 engelli işçi ve Samsunda 1 engelli alımı olmak üzere toplamda 3 engelli işçi alımının yapılacağı belirtildi. Adaylar başvurularını 4 Nisan 2016- 13 Nisan tarihlerinde yapabilirler.

Başvuru yapacak olan adaylar için şartlar:

  1. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,
  2. İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması,
  3. EKPSS'ye girerek veya öncelik belgesi ile müracaat etmesi,
  4.  Engelli adaylar için sağlık kurulu raporunun bulunması gerekmektedir.


 Elektrik Üretİm A.Ş. 3 engelli işçi personel alım ilanı için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.