Ege Üniversitesi 264 Sözleşmeli Personel Alacak - 7 Mayıs 2018

Ege Üniversitesi personel alımını karşılamak için alım ilanı yayımladı. KPSS şartının arandığı ilanda başvuru şartları, tarihi ve yeri açıklandı. Hemşire, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist alımı için kontenjan tablosu haberimizde..

Ege Üniversitesi 264 Sözleşmeli Personel Alacak - 7 Mayıs 2018
07 Mayıs 2018 Pazartesi 13:32

Ege Üniversitesi, personel alımını karşılamak için DPB'de ilan yayımladı. Bugün yayımlanan ilana göre başvurular 21 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek. Başvurmak için KPSS şartı isteniyor. Başvurular üniversitenin Döner Sermaye Personel Bürosuna şahsen yapılacak.

Hemşire, Sağlık Teknikeri, Fizyoterapist alımı için kontenjan tablosu ilanda yer aldı. 

Üniversitenin açıklamasında, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek 2. maddesine göre, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde istihdam edilmek üzere, KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla ( Ayrıca yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın ) personel alınacaktır. Personel Giderleri Özel Bütçeden karşılanacaktır." denildi. 

Ege Üniversitesi 264 Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.