Dinçer Lojistik Personel Alımı ve İş İlanları 2022

Dinçer Lojistik Personel Alımı ve İş İlanları 2022 Dinçer Lojistik’te çalışmak isteyen adaylara müjde. Dinçer Lojistik bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Dinçer Lojistik personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz

Dinçer Lojistik Personel Alımı ve İş İlanları 2022
Admin
Admin
01 Mart 2022 Salı 10:13

Dinçer Lojistik Personel Alımı 2022

Dinçer Lojistik olarak, kurulduğumuz 2003 yılı itibarıyla öncelikle kimyasal ve tehlikeli kimyasal lojistiğine odaklanmakla birlikte, zaman içinde inşaat, plastik ve kauçuk, endüstriyel ürünler, tanker (dökme taşımalar), otomotiv yan sanayi ve bitki koruma ürünleri gibi farklı alanları da hizmet verdiğimiz sektörler arasına ekledik.

Dinçer Lojistik İş İlanları 2022

İnsan Kaynakları Politikamız, insan gücü ihtiyacını karşılamak, bu gücün en verimli şekilde değerlendirilmesini ve devamlılığını sağlamaktır. Bu kapsamda; Dinçer bünyesinde İşe alım, Ücret Yönetimi, Performans Yönetimi, Eğitim , Terfi / Rotasyon v.b. tüm İnsan Kaynakları süreçleri çalışanlar arasında fırsat eşitliği sağlayacak ve herhangi bir ayrıma fırsat vermeyecek biçimde tasarlanmıştır.

rasında fırsat eşitliği sağlayacak ve herhangi bir ayrıma fırsat vermeyecek biçimde tasarlanmıştır.

Lojistik Operasyon Uzmanı
Satın Alma Uzmanı
İdari İşler ve Satın Alma Uzmanı
İdari İşler ve Satın Alma Uzmanı
Satış ve Pazarlama Direktörü
Organizasyonel Gelişim Kıdemli Uzmanı
İç Denetim Uzmanı
Büro Elemanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.